Libnet.ro
UNICEF

17:30

Forbes: Manchester United a depasit Real Madrid in topul celor mai valoroase cluburi

Hotnews Hotnews,
 Forbes: Manchester United a depasit Real Madrid in topul celor mai valoroase cluburi

Manchester United a devenit cel mai valoros club din fotbalul european, detronand liderul Real Madrid a fost pe primul loc in ultimele patru sezoane). In acest moment, galacticii se afla pe trei - au fost devansati si de rivalii de la FC Barcelona, conform clasamentului stabilit de revista economica americana Forbes. continuă pe Hotnews

VIDEO Juventus - Real Madrid 1-4/ Galacticii au cucerit al 12-lea trofeu Champions League - Mandzukic a marcat golul serii

Real Madrid si-a trecut in palmares al 12-lea trofeu Champions League, dupa ce a castigat fara drept de apel duelul cu Juventus Torino, scor 4-1, in finala gazduita de Millennium Stadium din Cardiff. Echipa lui Zinedine Zidane a devenit prima echipa din istorie care a reusit sa-si pastreze titlul in actualul format al competitiei, dupa ce anul trecut a invins-o in ultimul act pe Atletico Madrid.

Real Madrid isi remaniaza lotul. Cine vine si cine pleaca de la campioana Europei

Real Madrid, singura echipa care a castigat de doua ori consecutiv Liga Campionilor, face schimbari in lot pentru sezonul viitor.

Real Madrid isi premiaza jucatorii cu o suma uriasa, dupa castigarea Ligii Campionilor

Clubul Real Madrid va premia cu suma de 40 milioane euro succesul din actualul sezon al Ligii Campionilor, din cele 75 milioane euro pentru care le va primi de la UEFA pentru castigarea trofeului, relateaza.

Florentino Perez: Zidane poate ramane pe viata la Real Madrid

Presedintele clubului Real Madrid Florentino Perez a declarat dupa succesul din finala Ligii Campionilor de la Cardiff ca antrenorul Zinedine Zidane poate ramane pe viata la clubul madrilen, dupa ce i.

Real Madrid a invins Juventus si a castigat Liga Campionilor pentru a 12-a oara

Formatia spaniola Real Madrid a invins, sambata, la Cardifff, cu scorul de 4-1 1-1), echipa italiana Juventus Torino, si a castigat Liga Campionilor pentru a 12-a oara in istoria sa si a doua oara consecutiv.

Teroare la Torino in timpul meciului Juventus-Real Madrid. Sute de raniti in urma unei alerte cu bomba

Doua sute de persoane au fost ranite dupa incidente produse la Torino, in timpul meciului dintre Juventus si Real Madrid, scor 1-4, din finala Ligii Campionilor, anunta agentia Ansa, citata de News. ro.

Real Madrid, campioana Europei: filmul si rezumatul unei finale fantastice, plus tot ce nu s-a spus la televizor

000 de spectatori la Cardiff, plus telespectatori din peste 200 de tari au fost rasfatati cu un meci senzational oferit de Real Madrid si Juventus in ultimul act al Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )