Libnet.ro
UNICEF

20:30

Criza totala la FCSB. Creste numarul fotbalistilor infectati cu COVID

România Liberă România Liberă,
Criza totala la FCSB. Creste numarul fotbalistilor infectati cu COVID

Numarul jucatorilor echipei de fotbal FCSB infectati cu noul coronavirus a ajuns la 14, dupa ce mart. continuă pe România Liberă

Medicul Carmen Dorobat: Daca nu se respecta masurile de precautie putem ajunge in situatia ca numarul celor infectati sa se mentina constant peste 1500 de cazuri

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, a vorbit sambata, intr-o intreventie telefonica pe B1 TV despre cat de mult va creste numarul de infectari cu COVID-19.

Un nou val de restrictii la Madrid, dupa ce numarul celor infectati cu COVID-19 a crescut alarmant

Spaniolii se pregatesc de un nou val de restrictii, odata cu venirea anotimpului rece si cresterea alarmanta a numarului de cazuri de infectari cu COVID-19. De luni, autoritatile vor impune noi.

Creste numarul cazurilor de COVID-19 in scolile din Salaj. Peste 700 de elevi au fost izolati la domiciliu

Numarul cazurile de infectare cu coronavirus din scolile salajene a ajuns la trei, dupa ce inca un cadru didactic a fost diagnosticat.

Creste numarul scolilor aflate in scenariul rosu: Sapte unitati de invatamant din judetul Covasna vor desfasura orele online

Creste numarul unitatilor scolare unde orele se vor desfasura conform scenariului rosu. Sapte unitati de invatamant din judetul Covasna au intrat, de luni, in scenariul rosu, dupa ce au fost.

Creste numarul de noi infectari, raportat la testele zilnice efectuate

808 persoane au aflat ca au Covid-19 dupa ce in ultimele 24 de ore s-au efectuat 6. 348 testari.

Creste numarul scolilor care vor functiona dupa scenariul rosu in Dambovita

Numarul scolilor care vor functiona dupa scenariul rosu a crescut in judetul Dambovita. Daca in prima zi de scoala, numarul unitatilor aflate in scenariul rosu era de doar 5, acum s-a dublat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )