Libnet.ro
UNICEF

00:07

Croatia: Coalitia din opozitie a obtinut cel mai bun rezultat in cadrul alegerilor europarlamentare

B1 B1,
Croatia: Coalitia din opozitie a obtinut cel mai bun rezultat in cadrul alegerilor europarlamentare

Uniunea crestin-democrata HDZ), coalitia condusa de cel mai mare partid de opozitie din Ucraina, a obtinut 5 din cele 11 mandate de europarlamentar de care se va bucura cel mai nou membru al UE. Coalitia de. continuă pe B1

Cel mai bun jucator american, lasat in afara lotului Statelor Unite pentru Cupa Mondiala

Landon Donovan, considerat cel mai bun fotbalist american din toate timpurile, nu va evolua la Cupa Mondiala din Brazilia. Fostul capitan al nationalei SUA, acum in varsta de 32 de ani, nu a fost pastrat in lotul.

Europarlamentare 2014. Rezultatele alegerilor la Cluj-Napoca. PSD-UNPR-PC a obtinut cel mai bun rezultat: 24,96%

Biroul Electoral Judetean a comunicat rezultatele alegerilor europarlamentare 2014 la Cluj. Astfel, alianta PSD-UNPR-PC a obtinut 24,96%, UDMR 16,44%, PDL - 16,14 %, PNL 13,75, PMP 6,57 %,PRM 1,87.

VIDEO Europarlamentare 2014. Rezultatele alegerilor la Cluj-Napoca. PSD-UNPR-PC a obtinut cel mai bun rezultat: 24,96%

Biroul Electoral Judetean a comunicat rezultatele alegerilor europarlamentare 2014 la Cluj. Astfel, alianta PSD-UNPR-PC a obtinut 24,96%, UDMR 16,44%, PDL - 16,14 %, PNL 13,75, PMP 6,57 %,PRM 1,87.

Am votat cu cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi ca a votat pentru cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program si a incurajat romanii sa iasa la urne, votul lor fiind un gest civic si cetatenesc elementar, transmit surse din presa.

Liviu Dragnea, catre Ion Iliescu: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum / Iliescu - E esecul lui Crin

Liviu Dragnea i-a spus duminica seara lui Ion Iliescu ca PSD a obtinut la alegerile europarlamentare cel mai bun scor din istoria sa, iar fostul presedinte a apreciat ca este o lectie buna pentru PNL, e esecul lui Crin Antonescu.

MP Monaco: Nico Rosberg va pleca din pole-position

Nico Rosberg Mercedes) a obtinut cel mai bun timp in cadrul calificarilor pentru Marele Premiu al Monaco la Formula 1, germanul fiind urmat de coechipierul Lewis Hamilton. Urmatorii pe grila de start vor fi pilotii RedBull: Daniel Ricciardo locul trei) si Sebastian Vettel locul patru). VIDEO Momente inedite din istoria Marelui Premiu de la Monte Carlo.

T3ch in 3 pe Prima TV - de ce Sony Xperia Z2 ar putea fi cel mai bun telefon si cum ar arata o lume in care nazistii ar fi invins

In editia de saptamana aceasta de la T3ch in 3 Tavi revine de la Los Angeles si avem informatii despre cei mai inteligenti tineri romani care au participat la concursul Intel ISEF.

Blaga, despre scorul PDL din exit-poll-uri: Un procent acceptabil, putea fi mai bun

Scorul PDL din exit-poll-uri este unul acceptabil, dar putea fi fi totusi unul mai bun, a declarat presedintele partidului, Vasile Blaga. Putea fi un procent mai bun, dar, in conditiile date, este un procent.

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4. 4099 de lei pentru un euro, cu 0,65 de bani mai mic decat cel.

Actiunile europene au inchis la cel mai ridicat nivel din ianuarie 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel atins dupa ianuarie 2008. Acestea au fost sustinute de avansul titlurilor bancilor italiene ca efect al succesului.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )