Libnet.ro
UNICEF

18:45

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala

Antena3 Antena3,
Euro, la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4. 4099 de lei pentru un euro, cu 0,65 de bani mai mic decat cel. continuă pe Antena3

Actiunile europene au inchis la cel mai ridicat nivel din ianuarie 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel atins dupa ianuarie 2008. Acestea au fost sustinute de avansul titlurilor bancilor italiene ca efect al succesului.

Cea mai BUNA veste din ultimele noua luni. Moneda nationala prinde puteri in fata euro. Ce inseamna asta pentru romani

Leul prinde puteri in fata monedei europene. A ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele 9 luni. Cei mai bucurosi sunt clientii bancilor care au luat credite in euro pentru ca platesc rate mai mici. insa.

Cursul BNR a scazut din nou, la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni

Cursul de schimb anuntat luni de BNR a scazut din nou, ajungand la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni, in timp ce pe piata interbancara euro este cotat in crestere, pe volume reduse de tranzactionare. Astfel, cursul oficial a urcat cu 0,65 bani,.

HOT! Este cel mai PROASPAT CUPLU din SHOWBIZ! Vezi AICI despre cine este vorba!

Sunt tineri, frumosi, talentati, doi dintre cei mai iubiti artisti din Marea Britanie. Dupa numeroase speculatii aparute in presa, intr-un.

Cursul de schimb a coborat la 4,4099 lei/euro, cel mai redus din ultimele 10 luni

Cursul de schimb anuntat luni de Banca nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 0,65 bani, la 4,4099 lei/euro, la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni. Un curs mai redus fata de cel anuntat vineri a fost publicat de BNR la 31 iulie 2013, cand rata de referinta a fost de 4,4048 lei/euro.

Rezultate europarlamentare 2014. PSD a obtinut la Iasi scorul cel mai mic din Moldova, dar il trimite pe Catalin Ivan in Parlamentul European

Ieseanul Catalin Ivan, candidatul aflat pe locul 3 pe listele PSD pentru alegeri europarlamentare 2014, s-a calificat pentru Parlamentul European in conditiile in care filiala de la Iasi, condusa de Gheorghe Nichita, a obtinut scorul cel mai slab la nivelul regiunii Moldova.

Antena 3, cel mai urmarit post TV din Romania

Duminica, 25 mai, ziua in care romanii au iesit la vot pentru a-si alege europarlamentarii, Antena 3 a fost lider incontestabil de audienta in prime time, cel mai disputat interval orar, conform cifrelor oferite.

Business B1 la zi: Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume, pentru al noualea an consecutiv

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, inregistrand o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat.

Dragnea, dupa rezultatele la PE: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum

Rezultatul alegerilor europarlamentare de duminica este cel mai mare succes al PSD, a declarat, duminica, presedintele executiv al social-democratilor, LiviuDragnea. Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD.

Cel mai bun jucator american, lasat in afara lotului Statelor Unite pentru Cupa Mondiala

Landon Donovan, considerat cel mai bun fotbalist american din toate timpurile, nu va evolua la Cupa Mondiala din Brazilia. Fostul capitan al nationalei SUA, acum in varsta de 32 de ani, nu a fost pastrat in lotul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )