Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cronica Carcotasilor: Klaus Iohannis ii raspunde rar jurnalistului Rares Bogdan

Adevărul Adevărul,
Cronica Carcotasilor: Klaus Iohannis ii raspunde rar jurnalistului Rares Bogdan

Presedintele cuvantului bine tacut, Klaus Iohannis, reuseste sa se faca auzit, in aceasta seara, intr-o noua editie a emisiunii Cronica Carcatosilor, de la ora 20:30, la Prima TV. continuă pe Adevărul

Radio Europa Libera, despre primele 100 de zile de mandat prezidential: Klaus Iohannis are un stil mult prea relaxat de a face politica

Jurnalistii de la Radio Europa Libera fac o analiza dura a primelor 3 luni de mandat prezidential pentru Klaus Iohannis. Acestia subliniaza faptul ca seful statului are un stil mult prea relaxat de a face.

Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti, in intervalul 6-10 aprilie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Comunicatul nu precizeaza unde isi petrece Iohannis.

Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie, in insula Madeira din Portugalia

Presedintele Klaus Iohannis se afla in vacanta de Pasti, in intervalul 6-10 aprilie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Comunicatul nu precizeaza unde isi petrece Iohannis.

Klaus Iohannis este in vacanta de Pasti in saptamana 6-10 aprilie

Presedintele Klaus Iohannis este in vacanta de Pasti in perioada 6-10 aprilie, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa, insa nu precizeaza unde s-a deplasat Iohannis in concediu.

Klaus Iohannis a luat act de hotararea CCR in cazul lui Sova

Presedintele Klaus Iohannis a luat act de hotararea Curtii Constitutionale in cazul senatorului PSD Dan Sova, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internationala a Romilor: Incluziunea sociala a tuturor grupurilor defavorizate sau vulnerabile e legata de proiectul unei Romanii moderne

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis un mesaj, cu prilejul Zilei Internationale a Romilor, printr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Seful statului isi incepe mesajul prin a-i.

CCR judeca miercuri sesizarile facute de Klaus Iohannis, PNL si CSM in cazul lui Dan Sova

Curtea Constitutionala judeca miercuri sesizarile inaintate de presedintele Klaus Iohannis, PNL si Consiliul Superior al Magistraturii, in urma deciziei Senatului de a respinge solicitarea DNA de retinere si.

Marius Vecerdea, finul si antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis, cere revocarea Comitetului director al FR Tenis

Clubul sportiv Pamira din Sibiu, detinut de Marius Vecerdea - finul si antrenorul de tenis al presedintelui Klaus Iohannis - cere Adunarii Generale a FR Tenis, din 28 aprilie, revocarea Comitetului Director al forului, pentru management defectuos, promisiuni nerespectate si lipsa de transparenta.

Klaus Iohannis isi lanseaza cea de-a doua carte, intitulata Primul pas

Presedintele Klaus Iohannis isi va lansa luna viitoare o noua carte, intitulata Primul pas, ce reprezinta o continuare a volumului Pas cu pas.

Noua carte a Klaus Iohannis, Primul Pas, prezinta primele zile ale mandatului de presedinte precum si campania electorala. Cartea va fi lansata pe 23 mai la Bookfest

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va lansa pe 23 mai, la Targului International Bookfest, o noua carte intitulata Primul Pas, o continuare a volumului din 2014 Pas cu Pas. Volumul Primul pas, care va fi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )