Libnet.ro
UNICEF

16:45

CSAT a avizat rectificarea bugetara pentru institutiile din domeniul securitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSAT a avizat rectificarea bugetara pentru institutiile din domeniul securitatii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a avizat, marti, propunerile de rectificare bugetara pentru institutiile cu atributii in domeniul securitatii nationale. continuă pe Ziarul Bursa

CSAT a avizat rectificarea bugetara propusa de Guvern pentru servicii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a avizat, marti, propunerile Guvernului de rectificare bugetara pentru institutiile cu atributii in domeniul securitatii nationale.

16 august - zi libera pentru angajatii din institutiile publice

Guvernul a aprobat ca 16 august sa fie zi libera pentru angajatii din institutiile publice, urmand s.

Lectie de la Harvard: Cum poate tehnologia blockchain sa ajute afacerile din domeniul constructiilor

Antreprenorii din domeniul constructiilor sunt din ce in ce mai interesati de capacitatea tehnologiei din spatele criptomonedelor 8213; blockchain 8213; de a stoca si securiza o cantitate uriasa de date cu ajutorul criptografiei. Poate aceasta tehnologie sa permita o executie mai buna a proiectelor din industria constructiilor - care implica echipe mari de muncitori, multe contracte, distribuitori si o multime de reglementari si standarde de siguranta?.

Tariceanu va pune in discutie rectificarea bugetara: Sunt majorari la bugetele SRI, STS

Legat de rectificarea bugertara, Calin Popescu-Tariceanu a afirmat, intr-o emisiune de televiziune, ca sunt taieri la toate capitolele, ministere, investitii, dar sunt majorari cu aproape un miliard la bugetele SRI, STS. Liderul Alde a spus ca vor fi discutii, in sedinta de luni a coalitiei, precizand ca in proiectul de rectificare bugetara facut de Ministerul de Finante sunt majorari cu circa un miliard la bugetele serviciilor de informatii.

Teodorovici, despre rectificarea bugetara: Proiectul va fi publicat saptamana aceasta pe site-ul MFP

Proiectul de rectificare bugetara va fi publicat abia saptamana aceasta pe site-ul Ministerului Finantelor, a afirmat Eugen Teodorovici, ministrul de resort, evitand sa dea detalii ziaristilor cu privire la bugetele caror institutii vor fi taiate sau suplimentate.

ALDE pune noi coditii pentru a ramane la guvernare: nu este de acord cu rectificarea bugetara propusa de PSD si vrea sa reduca numarul de angajati la stat

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a intalnit astazi in sedinta coalitiei de guvernare cu premierul Viorica Dancila si ministrul de Finante Eugen Teodorovici, comunicandu-le ca partidul sau nu e de acord cu taierile bugetare de la ministerul Transtorturilor, Educatiei si Sanatatii. De asemenea, ALDE a venit si cu o serie de propuneri printre care se regaseste si o reducere a numarului de functii de conducere din ministere.

Tariceanu, nemultumit de rectificarea bugetara: Sunt majorari la bugetele SRI, SIE, STS

Calin Popescu Tariceanu a afirmat duminica seara, la Antena 3, ca vor fi discutii in sedinta de luni a coalitiei, precizand ca a vazut proiectul de rectificare bugetara facut de Ministerul de Finante si sunt taieri la investitii si la alte capitole, insa majorari cu peste jumatate de miliard la bugetele serviciilor de informatii.

PENTRU FABRICA DIN LEIPZIG CJUE respinge apelul BMW impotriva limitarii ajutorului de stat

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a respins, ieri, apelul grupului auto german BMW AG impotriva deciziei Comisiei Europene de a limita ajutorul de stat pe care l-ar putea primi pentru o fabrica auto in Germania de Est, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2783 seconds )