Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cseke Attila, ministrul dezvoltarii, a semnat contracte de finantare in valoare de peste 200 de milioane de lei. Spre ce localitati se duc banii

B1 B1,
Cseke Attila, ministrul dezvoltarii, a semnat contracte de finantare in valoare de peste 200 de milioane de lei. Spre ce localitati se duc banii

Cseke Attila, ministrul dezvoltarii, lucrarilor publice si administratiei, a semnat 39 de contracte de finantare, in valoare totala de 200. 583,80 lei, prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020,. continuă pe B1

MINISTRUL DEZVOLTARII: Romania are doar 386 de crese in toata tara

Romania are 386 de crese, adica o medie de aproape 10 pe judet, fiind pe ultimul loc in Europa, a declarat ieri seara, la B1TV, Cseke Attila, ministrul Dezvoltarii. Potrivit ministrului, proiectul national de constructie de crese va incepe chiar de anul acesta.

Cseke Attila: Maxim in 2023, PNDL 1 si 2 trebuie inchise. E nevoie sa gasim in continuare finantare pentru extinderea retelei de apa si canalizare si pentru modernizarea drumurilor (VIDEO)

Cseke Attila, ministrul Dezvoltarii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca Programele Nationale de Dezvoltare Locala 1 si 2 trebuie incheiate cel mai tarziu in 2023. Acesta a precizat, insa, ca trebuie gasita i.

Cseke Attila: Anul acesta, bugetul Ministerului Dezvoltarii nu se va opri sub 10 miliarde, ca avem foarte mari investitii (VIDEO)

Cseke Attila, ministrul Dezvoltarii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca ministerul pe care il conduce are prevazut in proiectul de buget pe anul acesta o suma de 7,15 miliarde care in mod cert va creste in.

Cseke Attila: Avem 386 de crese in toata tara. Suntem ultimii in Europa. Vrem sa incepem chiar de anul acesta constructia de noi crese (VIDEO)

Cseke Attila, ministrul Dezvoltarii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca Romania are 386 de crese, adica o medie de aproape 10 pe judet, fiind pe ultimul loc in Europa. Potrivit ministrului, proiectul national de.

Romania, ultima in Europa la numarul creselor. Ministrul Cseke Attila: Avem un grup de lucru pe aceasta tema

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, a declarat ca Romania se afla pe ultimul loc in Europa la numarul de crese, iar acest lucru trebuie sa se schimbe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )