Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cseke Attila: Anul acesta, bugetul Ministerului Dezvoltarii nu se va opri sub 10 miliarde, ca avem foarte mari investitii (VIDEO)

B1 B1,
Cseke Attila: Anul acesta, bugetul Ministerului Dezvoltarii nu se va opri sub 10 miliarde, ca avem foarte mari investitii (VIDEO)

Cseke Attila, ministrul Dezvoltarii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca ministerul pe care il conduce are prevazut in proiectul de buget pe anul acesta o suma de 7,15 miliarde care in mod cert va creste in. continuă pe B1

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila: Anul acesta vrem deja sa pornim constructia de crese in Romania. in fiecare judet este nevoie sa construim crese

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, promite demararea, in acest an, a unui program national de construire de crese. Pentru asta, oficialul guvernamental spune ca vor fi schimbate normativele, care sunt in vigoare.

CSEKE ATTILA: Ministerul Dezvoltarii va demara un program national de construire de crese

Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Cseke Attila, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, ca anul acesta va demara un program national de construire de crese, mentionand ca Romania se afla pe ultimul loc in Uniunea Europeana la acest capitol, transmite Agerpres.

Cseke Attila: Avem 386 de crese in toata tara. Suntem ultimii in Europa. Vrem sa incepem chiar de anul acesta constructia de noi crese (VIDEO)

Cseke Attila, ministrul Dezvoltarii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca Romania are 386 de crese, adica o medie de aproape 10 pe judet, fiind pe ultimul loc in Europa. Potrivit ministrului, proiectul national de.

Cseke Attila: Maxim in 2023, PNDL 1 si 2 trebuie inchise. E nevoie sa gasim in continuare finantare pentru extinderea retelei de apa si canalizare si pentru modernizarea drumurilor (VIDEO)

Cseke Attila, ministrul Dezvoltarii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca Programele Nationale de Dezvoltare Locala 1 si 2 trebuie incheiate cel mai tarziu in 2023. Acesta a precizat, insa, ca trebuie gasita i.

Bugetul Ministerului Culturii, crestere de 12% in 2021

Bugetul Ministerului Culturii propus pentru anul 2021 va fi cu putin peste 12% mai mare decat cel alocat in 2020, potrivit proiectului Legii bugetului de stat publicat joi.

Ce se va intampla cu Liviu Dragnea anul acesta. Avocata sa a facut anuntul momentului

Vesti bune pentru Liviu Dragnea. Politicianul ar putea iesi din inchisoare mai repede decat se astepta. Avocata lui Dragnea a facut anuntul momentului in lumea politica din Romania. Ce se va intampla cu iubitul Irinei Tanase. Ce se va intampla cu Liviu Dragnea anul acesta Pentru Liviu Dragnea lucrurile par sa se schimbe in viitorul .

GRAFICE Cati bani primeste, de fapt, sanatatea in 2021: Scade sau nu bugetul sanatatii in vremuri de pandemie?

Cheltuielile cu sanatatea se mentin in 2021 sub 5% din Produsul Intern Brut, departe de tinta de 6% propusa in programul de guvernare si departe de procentele alocate in majoritatea tarilor europene, insa bugetul real al Ministerului Sanatatii va fi anul acesta cu 750 de milioane de lei mai mare decat in 2020 si cu 2,2 miliarde de lei mai mare decat in 2019. HotNews. ro va arata, pe calcule concrete, de ce bugetul sanatatii creste de fapt in 2021, chiar daca initial se vorbise in spatiul public despre o suma mai mica decat in 2020.

Un deputat USR il contrazice pe Vlad Voiculescu: in realitate, atat bugetul Ministerului Sanatatii, cat si cel al CNAS cresc in 2021

Deputatul USR Adrian Wiener a postat pepagina sa de Facebook un set de precizari cu privire la bugetul pentru anul in curs si sustine ca bugetul alocat Sanatatii pentru anul 2021 este mai mare decat cel de anul trecut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )