Libnet.ro
UNICEF

19:45

CSM Bucuresti va intalni HC Vardar Skopje in semifinalele Ligii Campionilor, handbal feminin

Antena3 Antena3,
CSM Bucuresti va intalni HC Vardar Skopje in semifinalele Ligii Campionilor, handbal feminin

CSM Bucuresti si-a aflat astazi adversara la semifinala Campionatului Mondial la handbal feminin. CSM Bucuresti va intalni HC Vardar, Macedonia. continuă pe Antena3

CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin: Fanii lui Ferencvaros le-au atacat cu monede pe romance la pauza meciului

CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, competitie pe care a castigat-o in sezonul trecut. Campiona Romaniei s-a impus la Budapesta cu in.

HANDBAL. CSM Bucuresti, in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti, campioana Romaniei si detinatoarea Ligii Campionilor, a invins, sambata, echipa Ferencvaros Budapesta cu 27-26 14-15) si s-a calificat astfel, in semifinalele celei mai importante competitii europene la nivel de cluburi.

CSM si-a aflat adversara din semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti va juca in Final Four-ul Ligii Campionilor pe 6 si 7 mai la Budapesta, unde va incerca sa-si apere trofeul castigat anul trecut.

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din semifinalele Ligii Campionilor

Am transmis in timp real in aceasta pagina incepand cu ora 14:00 tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, asa numitul Final Four gazduit de Budapesta. CSM Bucuresti putem spune ca a avut sansa la tragere si are o buna oportunitate de a juca pentru al doilea an consecutiv finala evitand cei mai puternici adversari.

CSM Bucuresti isi afla adversara din semifinalele Ligii Campionilor (14:00)

Urmariti in timp real in aceasta pagina incepand cu ora 14:00 tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, asa numitul Final Four.

Atletico Madrid, prima echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor

Atletico Madrid este prima echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, dupa ce a terminat la egalitate cu Leicester City, 1-1 1-0), in deplasare, in mansa secunda.

Posibilele adversare pentru CSM Bucuresti in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in Final Four-ul Ligii Campionilor si interesant este ca lista celor patru semifinaliste este aceeasi cu cea din 2016.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti vs Vardar Skopje in semifinale

Calificata pentru al doilea an consecutiv in FINAL Four-ul de la Budapesta, CSM Bucuresti va intalni in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin pe Vardar Skopje, conform tragerii la sorti care a avut loc in cursul zilei de marti la Budapesta. Inedit: avem aceleasi echipe precum in 2016 si acelasi program in semifinale.

Manager CSM Bucuresti: Ne doream Vardar

Marti dupa-amiaza au aparut si primele reactii in tabara formatiei CSM Bucuresti dupa tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Ligii Campionilor.

CSM Bucuresti si-a aflat adversara din Liga Campionilor: Ce echipe se vor confrunta in Final Four

CSM Bucuresti se va duela cu Vardar Skopje, potrivit tragerii la sorti pentru Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, care a avut loc marti, informeaza gsp. ro. A doua semifinala este cea dintre.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )