Libnet.ro
UNICEF

13:30

CSM Bucuresti pierde in fata Metz Handball, in Liga Campionilor, dupa ce a ratat doua goluri in mai putin de un minut (VIDEO)

B1 B1,
CSM Bucuresti pierde in fata Metz Handball, in Liga Campionilor, dupa ce a ratat doua goluri in mai putin de un minut (VIDEO)

CSM Bucuresti a pierdut meciul jucat, duminica, in fata echipei franceze Metz Handball,scor 26-28, din penultima etapa a grupelor Ligii Campionilor. in ciuda infrangerii, CSM Bucuresti ramane. continuă pe B1

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti, invinsa in deplasare de Metz

CSM Bucuresti a pierdut in deplasare cu Metz, scor 26-28, in penultima etapa din Grupa Principala I a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM Bucuresti obtine calificarea in sferturile Ligii Campionilor

In pofida infrangerii din deplasare cu Metz, vicecampioana Romaniei a prins un loc intre primele opt echipe din Liga Campionilor la feminin.

CSM Bucuresti, prabusire in Franta: Neagu si colegele ei vor plati scump esecul. De cine pot da in sferturi

Tigroaicele s-au dus in Hexagon, incurajate de faptul ca au invins Metz acasa, la 2 februarie, scor 32-27. A fost singura infrangere a celor de la Metz in acest sezon de Liga Campionilor! Din pacate, astazi, rezultatul nu s-a repetat.

CSM Bucuresti, calificata in sferturile Ligii Campionilor la handbal

CSM Bucuresti a reusit sa se califice in sferturile Ligii Campionilor, chiar daca a fost invinsa de Metz cu 28 la 26. CSM Bucuresti ramane pe locul 4 in clasamentul Grupei 1, cu 9 puncte, si este deja calificata in sferturile Ligii Campionilor.

Seara surprizelor in Liga Campionilor: Lyon invinge un Juve apatic, iar Realul cedeaza in fata lui City, chiar pe Santiago Bernabeu

Seara absolut nebuna in Liga Campionilor, miercuri. Marile favorite din turul optimilor UEFA Champions League au pierdut meciurile si vor avea o misiune cel putin complicata in retur. Juventus s-a deplasat in.

Dinamo, calificare istorica in Liga Campionilor la handbal. Cu cine se vor duela alb-rosii in optimile de finala

Echipa de handbal a lui Dinamo a reusit o calificare istorica in Liga Campionilor de handbal masculin, gratie dublei victorii reusite in fata celor de la Sporting Lisabona.

CSM Bucuresti devine mai puternica: echipa de handbal a transferat cel mai bun inter stanga de la Mondialul din 2019

CSM Bucuresti a anuntat transferul vicecampioanei mondiale Alexandrina Barbosa, care va evolua vreme de un an, incepand din aceasta vara, pentru echipa din Capitala.

Alexandrina Barbosa a semnat cu CSM Bucuresti

Un nou transfer de marca reusit de CSM Bucuresti in vederea sezonului urmator.

Apelul unui jucator catre federatie, dupa calificarea in Liga Campionilor la handbal: Ajutati tara, ajutati Dinamo!

Dinamo a invins, duminica, Sporting Lisabona si s-a calificat in optimile de finala ale Ligii Campionilor, unul dintre jucatorii remarcabili ai alb-rosilor fiind portarul iranianSaeid Heidarirad.

Dinamo isi continua parcursul impecabil din Liga Campionilor si se califica in optimile competitiei. Cu ce echipa vor juca urmatorul meci

Echipa masculina de handbal a clubului Dinamo s-a calificat, duminica, in optimile Ligii Campionilor dupa ce a trecut de portughezii de la Sporting Lisabona cu scorul de 26-24. Dinamo a terminat astfel grupa pe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )