Libnet.ro
UNICEF

09:46

CSM Bucuresti, umilita in Ungaria de Gyor

Antena3 Antena3,
CSM Bucuresti, umilita in Ungaria de Gyor

CSM Bucuresti a fost invinsa categoric de formatia maghiara Gyori Audi ETO KC, cu scorul de 36-27 22-15), sambata, in deplasare, in primul meci din Grupa principala 2 a Ligii Campionilor la handbal. continuă pe Antena3

infrangere DUREROASA pentru CSM Bucuresti! Campioana noastra a fost iNFRANTA de Crina Pintea, care a dat un RECITAL pentru Gyor

CSM Bucuresti, campioana Romaniei la handbal feminin a fost infranta de Gyor ETO, detinatoarea Ligii Campionilor, cu scorul de 36-27 22-15). Astfel, primul meci meci din grupa principala II a competitiei.

CSM Bucuresti invinsa categoric de Gyor

Echipa CSM Bucuresti a fost prada usoara pentru puternica Gyor, detinatoarea Ligii Campionilor, in meciul disputat sambata seara in prima etapa a grupelor principale.

Liga Campionilor (handbal f): Gyor vs CSM Bucuresti 36-27/ Crina Pintea, golgheter pentru echipa maghiara

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a fost invinsa sambata, in deplasare, de detinatoarea Ligii Campionilor, Gyor ETO, cu scorul de 36-27 22-15), in primul meci din grupa principala II a competitiei. Pivotul Crina Pintea a fost golgeterul formatiei ungare.

Crina Pintea e pregatita pentru duelul cu CSM Bucuresti

Transferata dupa Campionatul European la Gyor, detinatoarea trofeului in Liga Campionilor, pivotul Crina Pintea va debuta intr-un meci de foc impotriva lui CSM Bucuresti, campioana Romaniei.

Campioana Romaniei, strivita in Ungaria: CSM Bucuresti, debut catastrofal in Grupele Principale ale Ligii Campionilor

Ramasa fara vedetele Cristina Neagu si Amanda Kurtovici, ambele accidentate grav in iarna, formatia din Capitala a trait o seara de cosmar in confruntarea cu Gyor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )