Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM va face o sedinta pentru avizarea proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale

România Liberă România Liberă,
CSM va face o sedinta pentru avizarea proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale

Consiliul Superion al Magistraturii CSM) analizeaza, miercuri, in sedinta plenului, proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale. Acestea au fost trimise spre avizare de catre Ministrul Justitiei si au fost blamate de presedintele Klaus Iohannis, care a inceput procedura pentru organizarea referendumului in legatura cu aceste modificari si a trimis in Parlament o scrisoare pe aceasta tema. continuă pe România Liberă

Sedinta CSM pentru avizarea proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se intruneste miercuri pentru a analiza proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale, trimise de Ministerul Justitiei pentru avizare.

CSM, aviz negativ pentru proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea codurilor penale

ACTUALIZARE 20:35 PICCJ: Modificarea textului privind infractiunea de conflict de interese echivaleaza cu dezincrimnarea acesteia Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a declarat ca modificarea textului privind infractiunea de conflict de interese echivaleaza cu dezincrimnarea in practica a acestei infractiuni, se arata intr-un comunicat de presa. * ACTUALIZARE 18:00 Sefa instantei supreme, dupa plenul CSM: Ministrul a avut o alta sedinta *ACTUALIZARE 16:06 Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a dat, astazi, aviz negativ asupra proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale, informeaza Digi24. *ACTUALIZARE 11:25 Kovesi: Daca intra in vigoare dezincriminarea unor infractiuni, prejudiciile constatate nu vor mai putea fi acoperite.

CSM, aviz negativ pentru proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea codurilor penale

ACTUALIZARE 16:06 Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a dat, astazi, aviz negativ asupra proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale, informeaza Digi24. *ACTUALIZARE 11:25 Kovesi: Daca intra in vigoare dezincriminarea unor infractiuni, prejudiciile constatate nu vor mai putea fi acoperite.

CSM a dat AVIZ NEGATIV pentru proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale(VIDEO)

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a dat un aviz negativ miercuri cu privire la proiectele de ordonanta de urgenta referioare la gratiere si la modificarile din codurile penale, informeaza B1.

SUA: Trump semneaza ordine executive pentru accelerarea proiectelor a doua oleoducte controversate - Keystone XL si Dakota Access

Presedintele american Donald Trump a semnat marti ordine executive in vederea unei accelerari a proiectelor oleoductelor Keystone XL si Dakota Access si a decretat ca otel american sa fie folosit la conductele construite in Statele Unite, relateaza News. ro citand Reuters.

Gindeanu: Vineri facem sedinta pentru aprobarea bugetului pe 2017

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, la Palatul Victoria, ca bugetul pe 2017 va fi trimis in Parlament vineri dupa ce va fi aprobat in sedinta Executivului, precizand ca, datorita eforturilor pe care ministrii le-au facut in ultimele 24 de ore, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )