Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM isi alege noua conducere. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta

Antena3 Antena3,
CSM isi alege noua conducere. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste, marti, pentru a-si alege noua conducere - presedintele si vicepresedintele. Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta CSM. continuă pe Antena3

CSM isi alege noua conducere. Favorita ar fi judecatoarea Nicoleta Tint, o apropiata a Liei Savonea. Presedintele Iohannis, invitat la sedinta

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste, marti, pentru a-si alege noua conducere - presedintele si vicepresedintele. Surse oficiale au declarat pentru HotNews. ro ca favorita ar fi judecatoarea Nicoleta Tint, considerata o apropiata a Liei Savonea.

CSM isi alege noua conducere. Protejata Liei Savonea nu reuseste sa obtina majoritate

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) s-a reunit azi pentru alegerea noii conduceri. La sedinta a participat si presedintele Klaus Iohannis. Nicoleta Tint, desemnata sa candideze pentru sefia Consiliului de catre Sectia pentru judecatori, nu a reusit sa obtina votul plenului pentru aceasta functie.

VIDEO Blocaj la alegerea noului presedinte CSM. Votul a fost amnat Iohannis: Chiar daca asaltul justitiei a fost oprit temporar, raul facut trebuie reparat ct mai curnd. Critici la adresa actualei conduceri

Votul pentru desemnarea presedintelui CSM pentru anul 2020 a fost amanat, marti, dupa cele doua blocaje create la votul pentru Nicoleta Tint, potrivit unor surse din Consiliu. Mai exact, in doua situatii au fost inregistrate 9 voturi pentru, 9 impotriva si unul nul. Pentru a evita un nou blocaj, membrii CSM au decis amanarea alegerii presedintelui pentru zilele urmatoare. Presedintele Klaus Iohannis a prezidat marti sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, unde a criticat tensiunile si lipsa de predictibilitate din CSM, condus in ultimul an de catre Lia Savonea. Lia Savonea, la final de mandat: Masurile adoptate de CSM in 2019, substantiale si perfectibile.

Presedintele Klaus Iohannis: Imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin si a subliniat ca este necesar un parteneriat real intre administratia publica centrala si cea locala, noteaza Agerpres.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, Ordinul National.

Consiliul Superior al Magistraturii isi alege o noua conducere

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se reuneste, azi, pentru a alege noua conducere si pentru prezentarea raportului anual de activitate, potrivit News. ro.

Consiliul Superior al Magistraturii si alege marti noua conducere. Favorita ar fi judecatoarea Nicoleta Tnt, o apropiata a Liei Savonea Presedintele Iohannis, invitat la sedinta - surse

Lia Savonea, unul dintre cei mai controversati presedinti al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), isi incheie mandatul, iar CSM isi va alege marti noua conducere pentru anul 2020. Surse oficiale au declarat pentru HotNews. ra ca favorita ar fi judecatoarea Nicoleta Tint, considerata o apropiata a Liei Savonea. La sedinta de marti a CSM a fost invitat si presedintele Klaus Iohannis, potrivit surselor citate.

KLAUS IOHANNIS: Protocoalele secrete pe justitie s-au incheiat demult

Intrebat in cadrul sedintei despre protocoalele secrete de membrul CSM, Gabriela Baltac, presedintele Klaus Iohannis a declarat: ,,Acea etapa cu protocoale secrete pe justitie s-a incheiat demult si voi veghea sa nu mai revina niciodata.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )