Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Klaus Iohannis: Imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Klaus Iohannis: Imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin si a subliniat ca este necesar un parteneriat real intre administratia publica centrala si cea locala, noteaza Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: imi doresc ca primarii sa fie alesi in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca primarii trebuie sa fie alesi in doua tururi de scrutin si a subliniat ca este necesar un parteneriat real intre administratia publica centrala si cea locala.

News alert! Mesajul lui Klaus Iohannis referitor la alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de.

Klaus Iohannis accepta ca indemnizatia sa de presedinte sa ii fie inghetata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca este nevoie de un mix de masuri pentru reducerea defi.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Demersul de revizuire a Constitutiei va trebui realizat cu maxima responsabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, in care afirma ca orice demers de revizuire va trebui realizat cu maxima responsabilitate, obiectivul fiind acela de a avea o Lege fundamentala modernizata, care sa permita constructia unui edificiu statal puternic si eficient.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis si Viorica Dancila au facut blat la alegerile prezidentiale?

Noul secretar general al PSD, Paul Stanescu, a lansat acuzatii incendiare in spatiul public. Am rugat-o pe doamna Dancila doua lucruri: 1 sa nu facem congres in 2019, sa facem congres in.

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Presedintele Romaniei vrea primari alesi in doua tururi. Klaus Iohannis: Capitala nu este un oras bine pus la punct (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni, ca isi doreste ca primarii din Romania sa fie alesi in doua tururi de scrutin, si nu intr-unul singur cum se intampla in prezent. Eu am un mesaj pentru.

Iohannis, despre alegerea primarilor n doua tururi: Daca nu se adopta n Parlament, ar fi o abordare rezonabila sa se mearga cu asumarea raspunderii n Parlament

Presedintele Klaus Iohannis spune ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin, iar daca proiectele de lege pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi nu vor trece de Parlament, atunci ar fi o abordare rezonabila ca Guvernul sa isi asume raspunderea in Parlament.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )