Libnet.ro
UNICEF

23:00

CSM, PICCJ si ICCJ vor putea avea initiative legislative abia dupa revizuirea Constitutiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM, PICCJ si ICCJ vor putea avea initiative legislative abia dupa revizuirea Constitutiei

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), judecatorul Marius Tudose, a declarat, ieri, ca propunerea sefului statului ca CSM, instanta suprema si Parchetul general sa aiba drept de initiativa legislativa se va putea materializa abia dupa revizuirea Constitutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Tudose, noul presedinte al CSM: Parchetul General, ICCJ si CSM vor putea avea initiative legislative abia dupa REVIZUIREA Constitutiei

Judecatorul Marius Tudose, noul presedintele al CSM, a declarat ca propunerea sefului statului ca CSM, iICCJ si Parchetul General sa aiba drept de initiativa legislativa se va putea materializa abia dupa revizuirea Constitutiei.

Iohannis cere oprirea difuzarii in presa a informatiilor din dosarele de coruptie

ACTUALIZARE 16:30 Tudose:CSM, PiCCJ si iCCJ vor putea avea initiative legislative abia dupa revizuirea Constitutiei Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), judecatorul Marius Tudose, a declarat, azi, ca propunerea sefului statului ca CSM, instanta suprema si Parchetul general sa aiba drept de initiativa legislativa se va putea materializa abia dupa revizuirea Constitutiei, potrivit surselor din presa. *Nitu: Nu este nevoie de modificarea Constitutiei pentru ca procurorul general sa fie membru CSAT *Stanciu:Magistratii nu vor negocia independenta justitiei, nici macar de dragul unei paci politice *Dumbrava, membru CSM, vrea suspendarea pentru politicienii care ataca justitia *Iohannis: Obiectivul major al sistemului judiciar trebuie sa fie ridicarea MCV-ului *Iohannis: CSM si Parchetul General ar trebui sa aiba drept de initiativa legislativa.

Consolidari pe piata telecom din Romania: Vanzarea operatorului de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems ar putea avea loc in 2015

Fondul international de investitii PineBridge, actionarul majoritar si cel care controleaza operatorul de comunicatii prin cablu Digital Cable Systems AKTA), a decis si demarat anul trecut un proces de vanzare integrala a acestui operator si exitul ar putea avea loc in 2015, a precizat pentru HotNews. ro Dinu Malacopol, directorul general al DCS AKTA). Acesta a spus ca sunt mai multi ofertanti in acest moment - operatori telecom din piata locala, dar si fonduri de investitii. Dinu Malacopol, care este si actionar minoritar in DCS cu 0,00161% din actiuni), si-a exprimat parerea ca operatorul ar valora intre 150 milioane euro si 200 de milioane euro, dar ca decizia apartine actionarului majoritar.

Ioan Rus promite ca bucurestenii vor putea pleca spre munte pe autostrada, in 4 ani (VIDEO)

Bucurestenii vor putea pleca spre statiunile montane de pe Valea Prahovei pe autostrada, promite ministrul transporturilor, Ioan Rus. DN 1 a fost zilele acestea, drumul nervilor. Pentru miile de turisti care si-au.

Nicolae Robu: Timisoara ar putea avea in viitor o magistrala de metrou

Constructia unei magistrale de metrou in Timisoara, cel mai mare oras din vestul tarii, ar putea incepe in 2015 si ar urma sa lege centrul orasului de aeroport, conform autoritatilor locale, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )