Libnet.ro
UNICEF

17:45

CTP, atac dur la AUR: Moarte la liber pentru toti romanii Ce a putut spune si despre Diana Sosoaca

Playtech Playtech,
CTP, atac dur la AUR: Moarte la liber pentru toti romanii Ce a putut spune si despre Diana Sosoaca

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a taxat dur atitudinea parlamentarilor AUR care au fost luni la consultarile de la Cotroceni. Cu toate ca in institutiile publice este obligatorie purtarea mastii de protectie in asa fel incat sa acopere nasul si gura, Diana Sosoaca, in calitate de membru al delegatiei AUR, l-a asteptat pe presedintele Klaus Iohannis . continuă pe Playtech

Gestul urat al lui Gigi Becali intr-o farmacie. Dovada clara ca legea nu e pentru toti

Gigi Becali a facut un gest urat intr-o farmacie, asta fiind dovada clara ca legea nu este pentru toti. Ce a facut latifundiarul din Pipera, vedeti in randurile de mai jos. Gigi Becali, fara masca de protectie in mijlocul mai multor nevoiasi carora le-a impartit bani FOTO Gigi Becali nu se teme de coronavirus, scrie .

Lidl Romania face asta pentru toti clientii. Ce se intampla de luni in magazine

Lidl Romania, unul dintre cei mai importanti retaileri, a anuntat ce se intampla de luni in magazine. Ofertele de neratat sunt valabile de saptamana viitoare pentru toti clientii fideli. Ce se intampla de luni in magazinele Lidl Romania Cu peste 280 de magazine deschise in toata tara, Lidl Romania a anuntat ce se intampla de .

Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii. Se intampla doar astazi in magazinele din Romania

In aceasta dimineata, Kaufland a facut un anunt pe pagina de Facebook, si anume, este vorba despre o noua promotie pe care au introdus-o in magazin. Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii Kaufland a venit iar in intampinarea clientilor lor cu o oferta de nerefuzat. Astazi si numai astazi, clientii magazinului vor avea .

Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Actuala situatie politica da peste cap multe lucruri care ar fi trebui reglementate din timp. Efectul instabilitatii guvernamentale se va resimti si asupra amenzilor rutiere. Astfel ca, din ianuarie am putea vedea o crestere semnificativa a acestora. Scumpirea amenzilor rutiere din ianuarie Actuala situatie politica si lipsa unui Guvern va duce la cresterea unor preturi, .

Vestea buna a zilei pentru toti romanii. Se intampla de la 1 ianuarie cu preturile la curent electric

Hidroelectrica are o veste buna pentru anul viitor. De aceasta oferta vor beneficia consumatorii casnici din Romania. Iata ce se va intampla cu preturile la curent electric de la 1.

Anuntul zilei pentru toti soferii: mare atentie la aceste reguli, te pot costa scump

In sezonul rece, soferii trebuie sa tina cont de cateva sfaturi pentru a nu avea probleme cu masina. insa multi dintre ei, indiferent de experienta, ajung sa faca aceleasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )