Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lidl Romania face asta pentru toti clientii. Ce se intampla de luni in magazine

Playtech Playtech,
Lidl Romania face asta pentru toti clientii. Ce se intampla de luni in magazine

Lidl Romania, unul dintre cei mai importanti retaileri, a anuntat ce se intampla de luni in magazine. Ofertele de neratat sunt valabile de saptamana viitoare pentru toti clientii fideli. Ce se intampla de luni in magazinele Lidl Romania Cu peste 280 de magazine deschise in toata tara, Lidl Romania a anuntat ce se intampla de . continuă pe Playtech

Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii. Se intampla doar astazi in magazinele din Romania

In aceasta dimineata, Kaufland a facut un anunt pe pagina de Facebook, si anume, este vorba despre o noua promotie pe care au introdus-o in magazin. Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii Kaufland a venit iar in intampinarea clientilor lor cu o oferta de nerefuzat. Astazi si numai astazi, clientii magazinului vor avea .

Kaufland da vestea cea mare pentru toti clientii. 50% reducere in fiecare magazin pana pe 17 decembrie

Suntem in perioada sarbatorilor de iarna, si cum era de asteptat vin si ofertele de sezon. Gigantul Kaufland a demarat rencet in toate magazinele din tara o campanie tematica, de iarna, cu oferte de nerefuzat. Kaufland a pronit oferte de Craciun Perioada sarbatorilor de iarna sunt un prilej pentru romani sa fuga dupa ofertele, care .

Anunt important pentru toti clientii Mega Image: compania a transmis oficial

Mega Image, reteaua de magazine pe care o vezi aproape la orice colt de bloc, a facut un anunt extrem de important pentru toti clientii sai. Mega Image e o retea de magazine detinuta de.

Anuntul zilei de la Kaufland pentru toti clientii. Ce produse iti da magazinul gratuit

Marile lanturi de magazine pregatesc surprize speciale pentru clienti in preajma sarbatorilor. Kaufland a facut un anunt care i-a bucurat foarte mult pe toti clientii din tara. Astfel,.

Vesti bune pentru toti soferii romani. DRPCIV a facut anuntul asteptat de cativa ani buni

In sfarsit, vesti bune pentru toti soferii romani. Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a facut anuntul asteptat de cativa ani buni de conducatorii auto din Romania. Soferii romani, veste extraordinara de la DRPCIV Dupa ani de zile de stat la cozi interminabile, nervi si timp pierdut, Directia Regim Permise de .

Vesti proaste pentru toti utilizatorii de Facebook. Instagram si WhatsApp, viitor nesigur

Sunt vesti proaste pentru toti utilizatorii de Facebook. Instagram si WhatsApp au un viitor nesigur, dupa ce autoritatile americane au dat in judecata Facebook si cer vanzarea Instagram si WhatsApp. SUA cere Facebook sa vanda Instagram si WhatsApp. Le-ar fi cumparat ca sa exetrmine concurenta Comisia Federala pentru Comert a Statelor Unite si o coalitie .

Anunt de ultima ora pentru toti romanii care au card: se poate face asa ceva si e mana cereasca de sarbatori

TransferGo si Mastercard au anuntat un parteneriat prin intermediul caruia clientii lor din 20 de tari europene pot face acum transferuri internationale de pe orice card de debit sau din orice.

Veste crunta pentru toti romanii, anuntul a venit acum: ce se intampla cu banii lor

Romania trece, la fel ca alte tari europene, printr-o criza sanitara care n-avea cum sa nu lase urme in economie. Iar vestile proaste abia acum incep sa apara. Romania traverseaza o.

Atentie, romani! O noua TAXA auto pentru toti soferii va fi aplicata curand

In toata Europa se introduc masuri dure impotriva poluarii. Iar acolo unde nu se identifica cele mai bune solutii, guvernele se gandesc la o taxa auto pentru masinile poluante. Asta face.

Topul celor mai verificate domenii de afaceri din Romania

Antreprenorii si managerii din Romania sunt tot mai preocupati de capacitatea de plata si riscul de insolventa pentru toti clientii si furnizorii actuali, dar si pentru cei pe care ii prospecteaza. Numarul verificarilor in randul firmelor din Romania s-a dublat in contextul pandemiei, potrivit datelor din platforma Termene. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )