Libnet.ro
UNICEF

06:16

CTP: Nu cred ca Ion Tiriac a stat sa-si plateasca impozitele pe la vreun ghiseu in tara. Nu cred ca s-a dus sa se trateze la Fundeni, Municipal sau Sf. Ioan

B1 B1,
CTP: Nu cred ca Ion Tiriac a stat sa-si plateasca impozitele pe la vreun ghiseu in tara. Nu cred ca s-a dus sa se trateze la Fundeni, Municipal sau Sf. Ioan

Ion Tiriac, afacerist cu o avere ce depaseste 1,2 miliarde de dolari, a facut saptamana aceasta mai multe afirmatii care au starnit vii controverse. Acesta a sustinut ca dosarele de coruptie din Romania. continuă pe B1

CTP, scurt si la obiect: Nu cred caIonTiriac a stat sa-si plateasca impozitele pe la vreun ghiseu in tara

Cristian Tudor Popescu a reactionat la obiect dupa ultimele afirmatii facute de omul de afaceri Ion Tiriac, cu privire la realitatea din Romania.

Ion Tiriac a povestit cum a facut primii bani: 50 de bani azi, 50 de bani maine...

Ion Tiriac, omul de afaceri a carui avere se ridica la 1,2 miliarde de dolari, a povestit cum a castigat primii sai bani, atunci cand era adolescent. Tiriac a sustinut ca a facut primii sai bani la v.

Ion Tiriac a vorbit despre Serena Williams: Cu tot respectul, are 36 de ani si 90 de kilograme

Omul de afaceri Ion Tiriac s-a plans de faptul ca tenisul feminin duce lipsa de personalitati importante. intrebat despre Serena Williams, Tiriac a raspuns: Cu tot respectul, are 36 de ani si 90 de kilogr.

ION TIRIAC e la PAMANT, dupa ce a fost JEFUIT: Asta e Romania! Mi-au furat aproape

Ion Tiriac a facut declaratii halucinante in legatura cu finantarea construirii unui patinoar in localitatea Otopeni. Dup ce a platit 3,5 milioane de euro, fostul mare tenismen spune ca o parte din suma.

Ion Tiriac despre Romania: Economia paralela la care toata lumea latra

Ion Tiriac a vorbit despre situatia si instabilitatea politica din Romania, dar si despre solutiile fezabile pe care el le vede. Pe langa subiectul Simona Halep. Ion Tiriac a acordat un interviu celor de la Digi 24 si a vorbit, in mare, despre Romania. Instabilitatea politica si economica a tarii a fost dezbatuta in cele [].

Ion Tiriac: N-am de gand sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Ce investitie a demarat omul de afaceri

Omul de afaceri Ion Tiriac a anuntat ca va investi cel putin 150 de milioane de euro intr-un proiect prin care vrea sa ajute sportul romanesc. Fostul tenismen a anuntat ca a inceput construirea unui.

Cum a strans Ion Tiriac primii bani: 50 de bani azi, 50 de bani maine

Ion Tiriac are o avere estimata la 1,7-1,8 miliarde de euro. Omul de afaceri a dezvaluit cum s-a apucat de tenis pe cand avea numai 15 ani si cum a strans primii lui bani. Tenisul pentru mine a fost o intam.

Simona Halep, analizata de Ion Tiriac: E un talent pe care nu il cumperi

Ion Tiriac a acordat un interviu prin care a vorbit despre situatia politica actuala marcata de coruptie dar si despre Simona Halep. Fostul tenismen spune ca Halep este cel mai reprezentativ sportiv roman din prezent. Simona Halep este subiectul multor discutii, de la cele televizate pana la cele cu prietenii la bere. Criticata [].

Ion Tiriac socheaza: Traim sub o teroare mai mare de 5 ori decat pe vremea Securitatii. Dosarele de coruptie sunt ridicole si ne facem de ras in toata lumea

Omul de afaceri Ion Tiriac a facut declaratii socante cu privire la dosarele de coruptie care au ajuns in atentia publica. El sustine ca romanii au ajuns sa traiasca oarecum sub o teroare mai mare de 5.

Principiul lui Ion Tiriac, dezvaluit chiar de el: 50 de bani azi, 50 de bani maine

Ion Tiriac este catalogat ca fiind cel mai bogat roman si tocmai se pregateste sa deruleze un proiect de 300 de milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )