Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP, despre ordonanta militara: Nu sunt sigur ca va fi clar pentru acesti imbecili, inconstienti, cretini, iresponsabili, carora putini le pasa de ceilalti

Adevărul Adevărul,
CTP, despre ordonanta militara: Nu sunt sigur ca va fi clar pentru acesti imbecili, inconstienti, cretini, iresponsabili, carora putini le pasa de ceilalti

Cristian Tudor Popescu lauda eforturile autoritatilor pentru noile restrictii de circulatie adoptate prin ordonanta militara numarul 2. Cu toate acestea, gazetarul considera ca autoritatile s-au temut sa adopte deocamdata masuri mai dure, de teama sa nu piarda capital politic. continuă pe Adevărul

CTP, despre noua lege data de Guvern pentru romanii care nu respecta carantina: Nu le pasa

Banii nu cumpara viata! Guvernul a decis sa pedepseasca aspru romanii care se abat de la carantina. Ce spune Cristian Tudor Popescu despre cetatenii care nu au respectat ordinele din partea autoritatilor? CTP, despre noua lege data de Guvern pentru romanii care se abat de la carantina Cristian Tudor Popescu este total de acord cu .

Barna: E hilar sa ai ordonanta militara in care ii rogi frumos pe oameni sa respecte niste reguli Tomac: Acum trebuie sa scoatem Armata pe strada pentru a-i opri pe inconstienti

Noile masuri anuntate sambata de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus sunt prea putin consistente, spune liderul USR, Dan Barna, care vorbeste depre hilarul situatiei de a avea o ordonanta militara in care ii rogi frumos pe oameni daca sunt amabili sa respecte niste reguli. La randul sau, liderul PMP, Eugen Tomac, afirma ca ar trebui scoase Armata si Politia pe strada pentru a-i opri pe inconstienti.

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Europa Libera: Ordonanta militara pentru bratari electronice de supraveghere a celor izolati la domiciliu? Ce ar rezolva?

Scretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru spune ca unii dintre cei aflati in izolare au refuzat sa-si puna holtere, pentru ca legea nu-i obliga. Circa 25 de mii de persoane se afla in izolare la domiciliu. Numarul acestora a crescut simtitor dupa intrarea in Romania, marti si miercuri, prin vama de la Nadlag a peste 3. 500 de persoane care au tranzitat Ungaria. Supravegherea lor este o problema, si asa cum a aratat Europa libera, pana acum s-a folosit metoda vecinul, cel care informa Directia Sanitara si Politia despre situatiile de incalcare a izolarii. Solutia ar putea fi bratarile electronice sau holterele, dar pentru asta ar fi nevoie de o Ordonanta militara.

Raed Arafat: Chiar daca prin ordonanta militara recomandam unele masuri, considerati-le obligatorii

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a emis sambata seara o ordonanta militara 2 prin care este interzisa circulatia pe domeniul public a grupurilor mai mari de trei persoane, cat si deplasarea fara motiv pe timp de noapte. Seful DSU Raed Arafat a facut un apel la responsabilitate si a transmis ca, desi in ordonanta sunt facute recomandari, acestea ar trebui considerate ca si cand ar fi obligatorii.

Coronavirus si Ordonanta militara. COVID 19 si primul roman mort. N-am reusit sa ne auto-educam, sa fim responsabili. Jurnal ANTI-covid 19. Zilele 7-8

A inceput cu o ordonanta militara. De astazi a inceput durata lunga si urata a carantinei. Aseara l-am vazut pe Vela la tv si m-a lovit in crestetul capului recomandarea care este obligatie: nu mers pe strada noaptea, mers controlat ziua, inchiderea granitelor pentru straini, in sfarsit inchiderea mallurilor. M-a lovit durata nedeterminata a restrictiilor. Am simtit in plex, in creier. N-am rezistat, am baut: rom, gin, vin roze, aperol sprit, tuica. Apoi, dimineata, ma trezesc ca s-a confirmat si primul mort. in Ro. Credeam ca vom fi feriti. Uite, nu. Nu. Nu. Primul roman s-a dus. Nu-l cunosc, dar imi pare rau dupa omul asta.

Ordonanta militara 2: Soferii vehiculelor comerciale peste 2,4 tone nu se supun masurilor de carantina sau izolare

Ministrul de Interne Marcel Vela a prezentat sambata seara ordonanta militara numarul 2, care include 11 articole. Unul dintre ele prevede noile masuri pentru circulatia transfrontaliera a bunurilor. Astfel, soferii vehiculelor comerciale peste 2. 4 tone nu se supun masurilor de carantina sau izolare, daca la prezentarea in punctul de trecere a frontierei nu manifesta simptomatologie asociata COVID-19.

Limitarea si intervalul deplasarilor prin ordonanta militara, in Romania. Prima persoana sanctionata

Aseara a avut loc o declaratie de presa la sediul MAI, sustinuta de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela si de secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat, in care s-au anuntat noile masuri luate de Comitetul special pentru Situatii de Urgenta, sub forma unor Ordonante Militare. UPDATE: in cursul zilei de duminica, autoritatile .

ORDONANTA MILITARA privind masuri de prevenire a raspandire a COVID-19. DOCUMENT INTEGRAL

Ministrul de Internea anuntat sambata seara noi masuri de combatere a coronavirusului. Detalii AICI) Marcel Vela a prezentat inclusiv articole dintr-o ordonanta militara adoptata sambata. Ea se.

Prima reactie a Patriarhului Daniel, dupa ordonanta militara

Patriarhul Daniel a avut o prima reactie, dupa ordonanta militara care interzice bisericilor sa mai oficieze slujbe cu public.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )