Libnet.ro
UNICEF

06:30

CTP, despre retragerea temporara de la difuzare a fimului Pe aripile vantului: Asta faceau nazistii si comunistii

Adevărul Adevărul,
CTP, despre retragerea temporara de la difuzare a fimului Pe aripile vantului: Asta faceau nazistii si comunistii

Gazetarul Cristian Tudor Popescu critica decizia HBO de a retrage de la difuzare, temporar, filmul Pe aripile vantului, catalogand decizia ca fiind neinspirata si asemanand-o cu cele luate de regimurile totalitare. continuă pe Adevărul

Tudor Giurgiu, dupa scoaterea filmului Pe aripile vantului de pe HBO Max: Ma sperie, sunt trasnai de noua corectitudine politica

Regizorul Tudor Giurgiu 47 de ani) a comentat controversa privind recontextualizarea filmelor vechi, pornita de la retragerea temporara a filmului Pe aripile vantului de pe platforma HBO Max.

VIDEO Dacian Ciolos a vazut de mai multe ori Pe aripile vantului. Cum raspunde la intrebarea daca este sau nu rasist filmul

Dacian Ciolos spune ca a vazut demult si de mai multe ori filmul Pe aripile vantului care a fost retras de la difuzare temporar de HBO fiind considerat rasist.

M-am uitat la Pe aripile vantului ca sa inteleg de ce se cearta oamenii pe internet in legatura cu acest film

Filmul Pe aripile vantului a aparut in 1939. De atunci, lumea s-a schimbat la 180 de grade si-a mai trecut si printr-un razboi mondial. Cum eu n-am vazut niciodata acest film am zis sa recuperez acum. Pentru ca tot a iesit scandal pe internet, dupa ce HBO l-a retras temporar de la difuzare.

Pe aripile vantului. Asta este al treilea razboi mondial. intre copii si batranii lor parinti

Pe aripile vantului film despre anii 1860-80 din sudul SUA a fost retras de catre HBO. Serialul Little Britain si el a avut aceeasi soarta la BBC si Netflix. Pe aripile vantului este socotit prea romantic privind problemele rasiste. Little Britain isi bate joc crunt de britanici si de prejudecatile lor de intretinuti ai soartei. Afro-americanii edulcorati si englezii cretinizati - doua stampile puse unor filme. Si cu aceste stampile filmele sunt evacuate pe scara de incendiu ca niste spectatori care se tin de prostii. CLICK aici pentru explicatii. Pe Hotnews Si pe contul Facebook Mona Nicoara.

Controversele din jurul Pe aripile vantului. Toate lucrurile pe care nu le stiai despre celebra productie

Decizie controversata in cazul filmului Pe aripile vantului, luata de un serviciu american de streaming. HBO Max a retras pentru moment de pe platforma sa celebrul film, in contextul miscarii de protest.

Cum arata acum Olivia de Havilland, frumoasa actrita din Pe aripile vantului. Are 103 ani

Olivia de Havilland, ultimul star in viata din Pe aripile vantului, este o legenda vie, care isi traieste batranetea intr-un paradis parizian. Onorabila varsta de 103 ani o lasa chiar sa se plimbe si cu bicicleta rareori. Destinul supravietuitoarei. Olivia de Havilland, actrita din Pe aripile vantului, are 103 ani Olivia de Havilland este o .

Filmul de Oscar Pe aripile vantului este considerat rasist si a fost scos de pe online

Serviciul de streaming HBO Max a inlaturat temporar din oferta sa Pe aripile vantului. Considera acest film de Oscar ca fiind rasist, iar in contextul actual s-a hotarat ca aceasta ar fi cea mai buna decizie.

Filmul Pe aripile vantului, considerat rasist, retras de pe platforma de streaming HBO Max

Filmul Pe aripile vantului, considerat rasist, retras de pe platforma de streaming HBO Max Filmul Pe aripile vantului Gone With The Wind) este acuzat de rasism de catre unii istorici, iar.

Filmul Pe aripile vantului, considerat rasist. Pelicula a fost retrasa de pe platforma HBO

Filmul Pe aripile Vantului a fost restras de pe platforma video HBO MAX, in plina miscare de protest contra rasismului.

Filmul Pe aripile vantului, considerat rasist. Pelicula a fost retrasa de pe platforma HBO

Filmul Pe aripile Vantului a fost restras de pe platforma video HBO MAX, in plina miscare de protest contra rasismului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )