Libnet.ro
UNICEF

12:45

CTP, despre sansele lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Vrea sa desfasoare razboiul cu Firea in papuci, in sufragerie

Adevărul Adevărul,
CTP, despre sansele lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Vrea sa desfasoare razboiul cu Firea in papuci, in sufragerie

Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, sansele candidatilor Gabriela Firea si Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Capitalei, gazetarul manifestandu-si indoiala ca deputatul independent sa castige in contextul actual. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, despre alegerile pentru Primaria Capitalei: Sunt oficial candidatul sustinut de PNLsi de USR, informalde PMPsi de PLUS Va fi o campanie grea, dar am prima sansa (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL si al USR la primaria Capitalei, a declarat duminica seara in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca in acest moment este candidatul unic al.

Nicusor Dan, despre testarea in masa in Capitala: O risipa inutila de bani

Candidatul sustinut de majoritatea fortelor de dreapta pentru Primaria Bucuresti, Nicusor Dan, spune ca, in opinia sa, testarea in masa a locuitorilor Capitalei este o risipa inutila de bani, sustinand ca testarea in masa ar fi trebuit facuta in urma cu cateva saptamani, si nu dupa ce varful epidemiei a trecut.

Nicusor Dan, despre relatiile cu liderii USR-PLUS: Nu am mai discuta de o luna sau doua cu Barna si Ciolos. Cu Vlad Voiculescu am o relatie de colegialitate

Nicusoor Dan, candidat sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a explicat modul cum decurge relatia sa cu liderii Aliantei USR-PLUS, in contextul in care a fost criticat de o partea membrilor Aliantei.

LUDOVIC ORBAN: Nicusor Dan ramane candidatul pe care-l sustinem pentru Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL il sustine in continuare, alaturi de USR-PLUS si, posibil, PMP, pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei, subliniind ca liberalii nu isi schimba decizia.

Orban: Nicusor Dan ramane candidatul pe care-l sustinem pentru Primaria Capitalei, alaturi de USR-PLUS

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL il sustine in continuare, alaturi de USR-PLUS si, posibil, PMP, pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei, subliniind ca liberalii nu isi schimba decizia.

Cat de sigur e Nicusor Dan ca va fi candidatul dreptei pentru Capitala dupa criticile din PNL si USR

Candidatul Opozitiei la Primaria Capitalei a vorbit marti la Adevarul Live despre cat de sigur este de sustinerea partidelor dupa ce acesta a fost criticat de mai multi lideri atat din PNL cat si din USR pe motiv ca acesta nu a fost mai activ in perioada pandemiei, respectiv ca s-a afisat prea mult cu PNL.

Nicusor Dan: Firea se face ca lucreaza. Programul de testare e inutil. Trebuia sa faca doua lucruri: sa echipeze spitalele si sa-si protejeze personalul. N-a facut-o

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS la Primaria Capitalei a explicat de ce a disparut din spatiul public in timpul pandemiei. Nicusor Dan sustine ca programul demarat de Gabriela Firea pentru testarea bucurestenilor e doar un exercitiu de PR. Fondatorul USR a precizat ca discuta des cu liberalii, insa cu liderii Aliantei USR-PLUS nu a mai vorbit de mult timp.

Orban: Nicusor Dan e candidatul sprijinit de PNL, de USR-PLUS si posibil sa obtina si sprijinul PMP-ului, adica tot blocul de dreapta e posibil sa-i sustina candidatura

Premierul Ludovic Orban reafirma sustinerea acordata de PNL lui Nicusor Dan in ceea ce priveste candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei, el afirmand ca Dan nu reprezinta un om necunoscut pe care il scoti ca iepurele din joben si ca acesta poate aduce o schimbare in bine a administratiei din Bucuresti.

Replica lui Nicusor Dan la programul de testare a bucurestenilor anuntat de Gabriela Firea: Sunt doua testari diferite, ambele inutile. Au o marja mare de eroare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut oficial de PNL si de USR in alegerile pentru Primaria Capitalei, a criticat duminica seara in emisiunea Dosar de politician, programul anuntat de Gabriela Firea.

Nicusor Dan: Problema poluarii poate sa fie rezolvata si intr-un mandat de patru ani, ea poate sa fie, cumva, redusa la jumatate

Nicusor Dan, candidat pentru functia de primar general al Capitalei, sustine ca intr-un mandat de patru ani poluarea din Bucuresti ar putea fi redusa la jumatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )