Libnet.ro
UNICEF

08:47

CTP a dezvaluit detaliul care l-a ajutat pe Marius Copil sa se califice n finala de la Basel

Hotnews Hotnews,
 CTP a dezvaluit detaliul care l-a ajutat pe Marius Copil sa se califice n finala de la Basel

Marius Copil a fost aplaudat de Cristian Tudor Popescu, dupa calificarea in finala turneului de la Basel. El l-a invins in semifinale pe Alexander Zverev 5 ATP). Se intampla rar sa am surprize in tenis. Am vazut la Basel un alt Marius Copil, a spus jurnalistul si comentatorul de tenis, prefatand in acelasi timp si finala contra lui Roger Federer. continuă pe Hotnews

CTP, uimit de victoriile lui Marius Copil: E un alt jucator, parca ar fi in Top 10

Marius Copil s-a calificat in finala turneului de la Basel, unde va juca impotriva elvetianului Roger Federer, locul 3 ATP.

ATP Basel: Saptamna de vis, stopata doar de Roger Federer - Marius Copil, nvins n cea mai importanta finala a carierei (6-7, 4-6)

Lajovic, Harrison, Cilic, Fritz si fratii Zverev s-au inclinat rand pe rand in fata jocului precis si agresiv al lui Marius Copil. Aflat in cea mai buna saptamana a carierei, jucatorul nostru a fost stopat doar de marele Roger Federer, dupa o finala la Basel in care Marius al nostru a reusit cate un break in fiecare din cele doua seturi 6-75), 4-6). Ajuns pe locul 60 in lume dupa ultimele victorii, Copil trebuie sa se hraneasca cu toate lucrurile bune din ultimele zile si sa incerce sa ramana cat mai aproape de nivelul aratat, potential exista. Cat despre Mister Perfect, are 9 coroane la Basel, 99 de titluri in total si ne bucura inca privirile la cei 37 de ani ai sai.

Victorie mare pentru Marius Copil care l-a nvins pe Marin Cilic si s-a calificat n sferturi la Basel

Marius Copil, locul 93 ATP, venit din calificari, a acces, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Basel, cu premii totale de 1,98 milioane de euro, trecand in turul doi de croatul Marin Cilic, numarul 6 mondial si cap de serie 3, potrivit News. ro. Copil s-a impus cu scorul de 7-5, 7-6 2), intr-o ora si 49 de minute.

Marius Copil a pierdut DRAMATIC finala de la Basel. Romanul a luptat FANTASTIC cu legendarul Roger Federer (FOTO, VIDEO)

UPDATE 19:00 Marius Copil a tinut un discurs emotionant dupa meciul pierdut in finala turneului de la Basel in fata lui Roger Federer. Tenismenul roman, care a avut lacrimi in ochi in momentul premierii, a.

Marius Copil a pierdut DRAMATIC finala de la Basel. Romanul a luptat FANTASTIC cu legendarul Roger Federer. Discursul emotionant tinut dupa meci (FOTO, VIDEO)

UPDATE 19:00 Marius Copil a tinut un discurs emotionant dupa meciul pierdut in finala turneului de la Basel in fata lui Roger Federer. Tenismenul roman, care a avut lacrimi in ochi in momentul premierii, a.

Cum arata iubita lui Marius Copil: Viata amoroasa tumultoasa a tenismenului, s-a linistit de cand este alaturi de tanara focoasa (FOTO)

Marius Copil are parte de cel mai bun an sportiv din cariera, dar nu doar pe plan profesional ii merge foarte bine, ci si personal. El o are in ultima perioada alaturi pe Ramona Iacob, care il.

Cum arata iubita lui Marius Copil: Viata amoroasa tumultoasa a tenismenului s-a linistit de cand este alaturi de tanara focoasa (FOTO)

Marius Copil are parte de cel mai bun an sportiv din cariera, dar nu doar pe plan profesional ii merge foarte bine, ci si personal. El o are in ultima perioada alaturi pe Ramona Iacob, care il.

ATP Basel: Marius Copil vs Roger Federer (de la ora 16:00) / O sansa n cariera

Nu este la indemana pentru oricine sa-l intalneasca pe marele Roger Federer intr-o finala a unui turneu cu atat mai putin daca te afli pe locul 93 in lume), iar daca acest lucru se intampla la Basel competitia de casa a elvetianului) atunci poti sa consideri ca poate fi o ocazie unica in cariera. Marius Copil a trait saptamana carierei la Basel, iar finala cu Mister Perfect nu poate fi decat un vis implinit. Disputa Marius Copil vs Roger Federer va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 16:00.

AVERTISMENTUL lui Roger Federer pentru Marius Copil: Sper ca a consumat multa energie, pentru ca eu ma simt foarte proaspat. Abia astept!

Elvetianul Roger Federer 3 ATP) va fi adversarul romanului Marius Copil in finala de duminica a turneului de la Basel. Marele campion a spus, sambata, ca abia asteapta meciul cu Marius Copil, aratand ca.

Impresionant: Marius Copil, victorie n trei seturi cu Alexander Zverev - Finala de vis la Basel cu Roger Federer

Marius Copil 93 ATP) isi continua saptamana de vis de la Basel, jucatorul nostru reusind sa se califice in finala competitiei elvetiene dupa o noua victorie impresionanta: 6-3, 6-76), 6-4 cu Alexander Zverev 5 ATP). Semifinala s-a intins pe durata a doua ore si 31 de minute. in ultimul act al turneului, Marius Copil il va intalni pe marele Roger Federer.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )