Libnet.ro
UNICEF

13:30

CTP, dupa eliminarea Simonei de la Shenzhen: Nu are ce sa isi reproseze! Ce previziuni face despre sezonul viitor

Adevărul Adevărul,
CTP, dupa eliminarea Simonei de la Shenzhen: Nu are ce sa isi reproseze! Ce previziuni face despre sezonul viitor

Cristian Tudor Popescu a disecat la Digisport esecul Simonei Halep din meciul cu Pliskova, in ultima etapa a Grupei violet de la Turneul Camioanelor. continuă pe Adevărul

CTP pune verdictul, dupa eliminarea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor: Ce a decis meciul in opinia jurnalistului

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, fan infocat al Simonei Halep, a comentat, vineri seara, eliminarea de la Turneul Campioanelor a celei mai importante tenismene din istoria Romaniei. Simona a fost invinsa de catre.

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa infrangerea Simonei Halep la Turneul Campioanelor: Nu a ajutat-o starea generala

Simona Halep a fost invinsa de Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la finalul partidei, ca nu se astepta ca Simona sa castige confruntarea si a prefatat meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. CTP: Pe Simona Halep a obosit-o meciul cu .

DigiSport: Ce a spus CTP, dupa partida Simona Halep - Elina Svitolina. Motivul pentru care a pierdut sportiva noastra

Simona Halep a pierdut al doilea meci de la Turneul Campioanelor, 5-7, 3-6 cu Elina Svitolina, dupa o partida de tenis de inalt nivel. Campioana en-titre si-a asigurat calificarea in semifinale dupa al doilea succes la rand. Jucatoarea din Ucraina si-a luat astfel revansa dupa doua infrangeri suferite in 2019 in fata romancei.

Ilie Nastase a explodat dupa victoria Simonei Halep: Acolo se va da marea batalie, eu asta imi doresc!

Ilie Nastase a descris meciul Simonei Halep impotriva Biancai Andreescu drept o partida superba in care s-a vazut experienta Simonei, dar si capacitatea Biancai de gestiona situatiile dificile. Mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )