Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP pune verdictul, dupa eliminarea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor: Ce a decis meciul in opinia jurnalistului

B1 B1,
CTP pune verdictul, dupa eliminarea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor: Ce a decis meciul in opinia jurnalistului

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, fan infocat al Simonei Halep, a comentat, vineri seara, eliminarea de la Turneul Campioanelor a celei mai importante tenismene din istoria Romaniei. Simona a fost invinsa de catre. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa infrangerea Simonei Halep la Turneul Campioanelor: Nu a ajutat-o starea generala

Simona Halep a fost invinsa de Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6, in cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la finalul partidei, ca nu se astepta ca Simona sa castige confruntarea si a prefatat meciul de vineri, cu sportiva Karolina Pliskova. CTP: Pe Simona Halep a obosit-o meciul cu .

Ilie Nastase a explodat dupa victoria Simonei Halep: Acolo se va da marea batalie, eu asta imi doresc!

Ilie Nastase a descris meciul Simonei Halep impotriva Biancai Andreescu drept o partida superba in care s-a vazut experienta Simonei, dar si capacitatea Biancai de gestiona situatiile dificile. Mai.

CTP, dupa eliminarea Simonei de la Shenzhen: Nu are ce sa isi reproseze! Ce previziuni face despre sezonul viitor

Cristian Tudor Popescu a disecat la Digisport esecul Simonei Halep din meciul cu Pliskova, in ultima etapa a Grupei violet de la Turneul Camioanelor.

Gheorghe Hagi, despre sansele Simonei Halep la Turneul Campioanelor. Care crede ca sunt avantajele romancei

Dupa o victorie si o infrangere la Turneul Campioanelor Simona Halepparticipa laTurneul Campioanelor, acolo unde urmeaza sa dispute partida din sferturile de finala.

Nu degeaba i-a cedat genunchiul. Bianca Andreescu a intrat in vizorul lui CTP. Adevaratul motiv pentru care a parasit Turneul Campioanelor

Dupa ce a comentat prestatia Simonei Halep din meciul cu Elina Svitolina, Cristian Tudor Popescu a luat-o la rost pe Bianca Andreescu. Sportiva canadiana de origine romana a abandonat Turneul Campioanelor din cauza unei accidentari. CTP: Bianca Andreescu are 2, 3 kilograme in plus Bianca Andreescu s-a retras de la Turneul Campioanelor, dupa ce s-a .

CTP, atac dur la adresa PR-ului Simonei Halep dupa mesajul pe care acesta l-a postat despre Bianca Andreescu: Ce spune domnul Hodor e o aberatie

PR-ul Simonei Halep a atacat-o pe Bianca Andreescu intr-un mesaj din mediul online. Ramasa fara aparare, Cristian Tudor Popescu a venit din urma sa-i apere spatele tinerei sportive si sa faca dreptate. CTP il ataca pe PR-ul Simonei Halep Bianca Andreescu a fost atacata intr-un mesaj din mediul online postat de PR-ul Simonei Halep. Odata .

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor: Nu am incetat sa sper!

Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata in meciul decisiv din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor de Karolina Pliskova, care s-a impus in trei seturi. Reactia Simonei Halep, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor de Pliskova Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor. Romanca a fost invinsa in .

Postare oribila a managerului de comunicare al Simonei Halep. Atac mizerabil la adresa Biancai Andreescu

Managerul de comunicare al Simonei Halep, Cosmin Hodor, a atacat-o pe Bianca Andreescu dupa duelul direct dintre cele doua sportive, de la Turneul Campioanelor. Halep s-a impus cu scor 3-6, 7-6, 6-3, scrie.

Un om din staff-ul Simonei Halep, atac dur la Bianca Andreescu. ii ataca si pe romanii care au plecat din tara

Managerul de comunicare din stafful Simonei Halep a comis o mare gafa dupa ce sportiva a invins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Cosmin Hodor a postat pe retelele de socializare un mesaj in care o critica pe Bianca pentru faptul ca joaca pentru Canada si nu pentru Romania. Internautii l-au taxat imediat si i-au .

Cosmin Hodor, manager de comunicare al Simonei Halep, critica decizia parintilor Biancai Andreescu ca fiica lor sa reprezinte Canada

Cosmin Hodor, manager de comunicare al Simonei Halep, a postat un mesaj in care critica decizia parintilor Biancai Andreescu ca fiica lor sa reprezinte Canada si nu Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )