Libnet.ro
UNICEF

14:30

CTP, dupa interviul cu Esca despre COVID: Cu un singur lucru nu sunt de acord. Ea nu a mai putut sa fie stirista atat de detasata,a fost...

Antena3 Antena3,
CTP, dupa interviul cu Esca despre COVID: Cu un singur lucru nu sunt de acord. Ea nu a mai putut sa fie stirista atat de detasata,a fost...

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca Andreea Esca a reusit sa salveze niste vieti, in urma interviului pe care l-a dat si a spus ca ea, sotul si fiul ei au fost infectati cu coronavirus, insa jurnalista nu a mai fost profesionista, asa cum o stie de zeci de ani. continuă pe Antena3

CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul

Invitat in acesta seara la emisiunea Jurnalul de Seara jurnalistul, Cristian Tudor Popescu a comentat interviul dat de Andreea Esca. CTP, reactie minunata dupa interviul Andreei Esca. Ce a putut sa spuna jurnalistul in cadrul emisiunii gazetarul a vorbit despre cazul infectarii cu coronavirus al Andreei Esca. Acesta a numit-o amatoare in sensul profund al .

Victor Ciutacu ataca dupa interviul Andreei Esca. Ce a spus vedeta TV in urma cu putin timp

Victor Ciutacu a publicat un mesaj in stilul sau caracteristic pe Facebook, in care vorbeste despre interviul lacrimogen al Andreei Esca, jurnalista care a ales sa vorbeasca despre situatia foarte grea prin care a trecut in ultima perioada, cand familia sa a fost atinsa de COVID-19. Victor Ciutacu o ataca pe Andreea Esca, dupa ce .

Dana Budeanu, reactie violenta dupa interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar al designerului

Dana Budeanu a avut o reactie violenta dupa ce a Andreea Esca a acordat un interviu lamuritor despre suferinta sa si a familiei sale provocata de temutul coronavirus. Dana Budeanu, reactie violenta dupa interviul Andreei Esca. Ce mesaj vulgar a lansat designerul Andreea Esca a acordat, luni, primul interviu, dupa ce a fost infectata cu .

Mihai Gadea, reactie dura dupa interviul Andreei Esca. De ce a criticat-o pe colega de breasla

Mihai Gadea este mai sincer decat niciodata si o critica pe colega sa. Ce spune prezentatorul de televiziune dupa interviul mult asteptat al Andreei Esca despre infectarea sa si a familiei cu coronavirus? Mihai Gadea, critica neasteptata catre Andreea Esca Andreea Esca a ajuns acasa, se simte mai bine, iar dupa ce s-a linistit a .

Cristian Tudor Popescu, reactie fulger dupa interviul Andreei Esca: Acum n-a mai fost profesionista. A fost amatoare

Cristian Tudor Popescu vine cu o reactie fulger dupa ce interviul Andreei Esca cu privire la infectarea cu coronavirus. Prezentatoarea TV, fiul si sotul ei au fost infectati cu noul coronavirus.

Andreea Esca are COVID. COVID-ul exista, in sfarsit!

Intai a fost COVID-ul. Ne-a bagat in case, ne-a omorat semenii. Apoi, am iesit din case si am inceput delirul si trancaneala. Ce morti? Ce carantina? Ce masca? - da-le in ma-sa! Cine sa potoleasca atata ne-incredere in autoritati, Dumnezeu, stiinta, medicina? Nimeni nu-i in stare. Peste toate a venit si magaria de PR. Ba, nu scrie ca PROTV are COVID! in sfarstit, aseara, binele a invins. Esca a marturisit chinul, delirul prin care trece un om contaminat de COVID.

Coronavirus SUA: Trump reia conferintele de informare despre Covid-19 dupa ce a scazut in sondaje

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a carui administratiei se afla sub presiunea extinderii pandemiei de coronavirus, a declarat luni ca va relua conferintele de informare despre pandemie dupa o lunga pauza dupa ce fusese ironizat pentru declaratiile sale deplasate, potrivit AFP.

Trump anunta ca reia informarile despre COVID-19 si se afiseaza cu masca: Este patriotic sa o porti

Presedintele american Donald Trump a anuntat luni ca va relua briefingurile de presa zilnice dedicate pandemiei de COVID-19, in contextul in care sondajele din ultima perioada indica o scadere a popularitatii sale, iar numarul cazurilor de infectare continua sa creasca, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )