Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP i-a demonstrat lui Liviu Pop ca 12 nu poate fi mai mare decat 16. Pop e profesor de matematica si fost ministru al Educatiei

Adevărul Adevărul,
CTP i-a demonstrat lui Liviu Pop ca 12 nu poate fi mai mare decat 16. Pop e profesor de matematica si fost ministru al Educatiei

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a facut o demonstratie matematica prin care a desfiintat argumentele sebnatorului PSD Liviu Pop, care, in contextul greselilor din manualul de matematica, a spus ca inunele cazuri, 12 este mai mare decat 16. Nu exista un profesor in tara care sa sustina ce a sustinut acest individ, a spus jurnalistul. continuă pe Adevărul

Raspuns HALUCINANT al lui Liviu Pop: 12 poate fi mai mare decat 16, depinde cum privesti

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a declarat ca 12 poate fi mai mare decat 16, asa cum a aparut in manualul de clasa I, de Matematica, argumentand ca in baza numerica 10, 12 este mai mic decat 16.

Liviu Pop, despre greseala din manualul de matematica de clasa nti:12 s-ar putea sa fie mai mare ca 16, n baza 5

In unele cazuri, 12 este mai mare decat 16, a declarat Liviu Pop, fost ministru al Educatiei si profesor de matematica, citat de Digi 24.

Liviu Pop, despre greseala din manualul de Matematica de clasa I: 12 s-ar putea sa fie mai mare decat 16

12 s-ar putea sa fie mai mare decat 16. Asa a raspuns Liviu Pop, fost ministru al Educatiei si profesor de Matematica, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti despre greselile din manualul de Matematica de clasa I.

Liviu Pop, despre greselile din manualele elevilor: 12 poate fi mai mare decat 16, depinde cum privesti

Liviu Pop, fostul ministru al Educatiei, a explicat ca cifra 12 poate sa fie mai mare decat 16, asa cum a vazut si in manualul de matematica de clasa I. Depine cum privesti, in baza cinci s-ar pute.

VICTOR PONTA: Liviu Dragnea nu poate cere schimbarea ambasadorului George Maior

Scandalul iscat de scrisoarea platita a lui Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui american Donald Trump, adresata presedintelui Klaus Iohannis cu privire la protocoalele incheiate intre Directia Nationala Anticoruptie si Serviciul Roman de Informatii si intre SRI si Parchetul General, inca nu si-a stins ecourile. Liviu Drag-nea i-a solicitat ministrului de Externe, Teodor Melescanu sa il recheme de la post pe George Maior, ambasadorul tarii noastre in SUA, din cauza iesirii publice a aces-tuia prin care a dezavuat scrisoarea lui Giuliani si rolul jucat de el la Casa Alba.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )