Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liviu Pop, despre greseala din manualul de Matematica de clasa I: 12 s-ar putea sa fie mai mare decat 16

Adevărul Adevărul,
Liviu Pop, despre greseala din manualul de Matematica de clasa I: 12 s-ar putea sa fie mai mare decat 16

12 s-ar putea sa fie mai mare decat 16. Asa a raspuns Liviu Pop, fost ministru al Educatiei si profesor de Matematica, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti despre greselile din manualul de Matematica de clasa I. continuă pe Adevărul

Liviu Pop, despre greseala din manualul de matematica de clasa nti:12 s-ar putea sa fie mai mare ca 16, n baza 5

In unele cazuri, 12 este mai mare decat 16, a declarat Liviu Pop, fost ministru al Educatiei si profesor de matematica, citat de Digi 24.

Liviu Pop, despre greselile din manualele elevilor: 12 poate fi mai mare decat 16, depinde cum privesti

Liviu Pop, fostul ministru al Educatiei, a explicat ca cifra 12 poate sa fie mai mare decat 16, asa cum a vazut si in manualul de matematica de clasa I. Depine cum privesti, in baza cinci s-ar pute.

Raspuns HALUCINANT al lui Liviu Pop: 12 poate fi mai mare decat 16, depinde cum privesti

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a declarat ca 12 poate fi mai mare decat 16, asa cum a aparut in manualul de clasa I, de Matematica, argumentand ca in baza numerica 10, 12 este mai mic decat 16.

Liviu Dragnea, despre referendumul pentru familie: Este o cumpana pentru neamul romanesc

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, considera ca referendumul pentru familie, care ar urma sa fie organizat pe 7 octombrie, este o cumpana pentru neamul romanesc. El a declarat dumin.

LIVIU DRAGNEA, despre o posibila ordonanta pe AMNISTIE: Pentru mine nu reprezinta o iluzie juridica! Efectele protocoalelor trebuie sterse

Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca guvernarea PSD-ALDE trebuie sa gaseasca o solutie ca efectele protocoalelor din justitie sa fie eliminate si ca amnistia nu reprezinta o iluzie juridica.

Liviu Dragnea despre o eventuala excludere a Gabrielei Firea din PSD: Sper sa nu ajungem aici. Nu am fost adeptul unor pedepse dure n partid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat duminica seara, la Antena 3, faptul ca s-ar fi discutat in partid despre un alt candidat la Primaria Capitalei pentru anul 2020, dupa scandalul in care este implicata Gabriela Firea, adaugand ca spera sa nu se ajunga la excluderea acesteia din PSD. Dragnea a declarat, insa, duminica seara, ca in partid va exista o discutie serioasa referitor la atacurile lansate de Gabriela Firea in ultima saptamana, subliniind ca el nu a fost niciodata adeptul unor pedepse dure.

Liviu Dragnea, despre aministie: Pentru mine amnistia nu este o iluzie juridica

Liviu Dragnea a vorbit la Antena 3 despre amnistie. Liderul PSD sustine ca amnistia nu este o iluzie juridica si cauta un pachet de solutii pentru rezolvarea problemelor. Idea amnistiei nu e o gluma. Pentru.

Premierul slovac, despre situatia din Europa Centrala: Sunt convins ca vom ajunge la un consens n interiorul UE / Nu cred ca statele vecine au o politica anti-europeana

Premierul slovac, Peter Pellegrini, a evitat sa comenteze, la Palatul Cotroceni, despre valul de euroscepticism din regiune, precizand insa ca nu crede ca statele vecine au o politica anti-europeana, ci doar viziuni diferite asupra unor subiecte. El a adaugat ca are convingerea ca, in momentele cheie, se va ajunge la un consens in interiorul UE si ca acesta va fi respectat de toate statele membre.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )