Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

CTP, mesaj dupa declaratia lui Iohannis despre alegeri. Niste vite manate de colo-colo

Playtech Playtech,
CTP, mesaj dupa declaratia lui Iohannis despre alegeri. Niste vite manate de colo-colo

Gazetarul CTP a declarat, intr-o interventie la Digi 24, ca alegerile locale si cele parlamentare ar trebui sa fie organizate si sa se desfasoare anul aceste, caci un om care nu mai voteaza, inceteaza sa fie om, cu mentiunea ca alegerile nu pot sa creasca rata de infectare mai mult decat a crescut deja. Mesajul . continuă pe Playtech

TARICEANU: Iohannis vrea alegeri anticipate

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca presedintele Klaus Iohannis a avut azi un discurs virulent pentru a provoca alegeri anticipate, conform Agerpres.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cezura: Dupa parerea mea, argumente obiective pentru a acuza Guvernul nu exista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca nu exista argumente obiective pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban, asa cum au anuntat reprezentantii PSD. Seful statului a.

Ce spune Iohannis despre dublarea alocatiilor

Presedintele Klaus Iohannis spune ca isi doreste ca dublarea alocatiilor sa devina realitate, dar ca.

Klaus Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Pas cu pas

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, intrebat despre dublarea alocatiilor, ca Romania este intr-o situatie economica foarte complicata, ca vrea sincer dublarea alocatiilor, dar ca de la dorinta la putinta e o cale mai lunga. El a mai spus ca majorarile vor fi facute insa, in etape - pas cu pas.

Klaus Iohannis, despre reimpunerea starii de urgenta: E o ultima solutie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri o conferinta de presa in care a declarat ca reintrarea Romaniei in starea de urgenta este o ultima solutie. Acesta a spus ca este increzator ca.

Klaus Iohannis, despre deschiderea anului scolar: Sigur nu va incepe in conditii normale (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca, in acest an, scoala nu va incepe in conditii normale, precizand ca pandemia de coronavirus nu va disparea pana.

Prima reactie a PSD dupa atacul presedintelui: Iohannis si-a pierdut si controlul ratiunii Este de vina acest guvern incompetent si criminal, care a scapat de sub control pandemia

PSD a reactionat imediat dupa atacul lansat joi de presedintele Klaus Iohannis la adresa acestui partid, pe care l-a facut responsabil de cresterea alarmanta a numarului de cazuri de COVID-19. Iohannis si-a pierdut si controlul ratiunii. Acest guvern incompetent si criminal e de vina pentru ca a scapat de sub control pandemia, a acuzat purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )