Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce spune Iohannis despre dublarea alocatiilor

România Liberă România Liberă,
Ce spune Iohannis despre dublarea alocatiilor

Presedintele Klaus Iohannis spune ca isi doreste ca dublarea alocatiilor sa devina realitate, dar ca. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, despre dublarea alocatiilor: Pas cu pas

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, intrebat despre dublarea alocatiilor, ca Romania este intr-o situatie economica foarte complicata, ca vrea sincer dublarea alocatiilor, dar ca de la dorinta la putinta e o cale mai lunga. El a mai spus ca majorarile vor fi facute insa, in etape - pas cu pas.

Gestul lui Livian de la Puterea Dragostei pentru Bianca. Asta spune tot despre relatia lor

Ce gest a facut Livian pentru Bianca? Tinerii castigatori din cel de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei dau cartile pe fata. in ce relatii au ramas fostii amorezi? Livian, gest surprinzator pentru Bianca. in ce relatii au ramas castigatorii? Livian si Bianca au format unul din cele mai controversate cupluri din casa iubirii. Dupa .

Klaus Iohannis: Dublarea alocatiilor nu va fi posibila de azi pe maine. Pensiile vor creste. Punct si clar. Cat vor creste, va calcula Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca de la dorinta de a dubla alocatiile la putinta de a face acest lcuru este o cale putin mai lunga. Seful statului afirma ca nu sunt bani pentru dulbarea alocatiilor si cresterea cu 40% a pensiilor, dar, atat alocatiile, cat si pensiile vor fi majorate, cresterea urmand a fi anuntata de Guvern.

Klaus Iohannis: Dublarea alocatiilor nu va fi posibila de azi pe maine. Aceasta dublare poate deveni posibila in etape. Pensiile vor creste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in conferinta de presa sustinuta, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca alocatiile pentru copii si pensiile vor fi majorate cu un procent care poate fi suportat de.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre cresterea alocatiilor

Ludovic Orban a facut, in urma cu scurt timp, la sediul PNL, declaratii in ceea ce priveste majorarea alocatiilor. Premierul sustine ca alocatiile vor fi majorate, insa nu se stie inca procentul cu care acestea vor creste, urmand sa fie stabilit pe baza prognozelor.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cezura: Dupa parerea mea, argumente obiective pentru a acuza Guvernul nu exista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca nu exista argumente obiective pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban, asa cum au anuntat reprezentantii PSD. Seful statului a.

Klaus Iohannis, despre reimpunerea starii de urgenta: E o ultima solutie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri o conferinta de presa in care a declarat ca reintrarea Romaniei in starea de urgenta este o ultima solutie. Acesta a spus ca este increzator ca.

Klaus Iohannis, despre deschiderea anului scolar: Sigur nu va incepe in conditii normale (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca, in acest an, scoala nu va incepe in conditii normale, precizand ca pandemia de coronavirus nu va disparea pana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )