Libnet.ro
UNICEF

18:15

CTP: Nicusor Dan a actionat ca un avocat cu simbrie in cazul interlopului Autorizatia a fost data de Piedone, pe care nici coronavirusul nu l-ar infecta

Hotnews Hotnews,
 CTP: Nicusor Dan a actionat ca un avocat cu simbrie in cazul interlopului Autorizatia a fost data de Piedone, pe care nici coronavirusul nu l-ar infecta

Cristian Tudor Popescu a declarat vineri seara ca Nicusor Dan a actionat imoral in cazul interlopului Caine din Parcul Copiilor sustinand ca acesta a actionat legal, dar ca un avocat cu simbrie. CTP critica dur si comparatia pe care Dan a facut-o intre interlopul amintit si cei evacuati din case la largirea bulevardului Berzei. Domnul Nicusor Dan pune pe aceeasi treapta niste amarati ramasi fara case cu un interlop care a construit in parc pe semnatura lui Piedone, mai spune CTP. continuă pe Hotnews

Firea, intrebare pentru Nicusor Dan: Ce foloase a primit pentru a-l ajuta pe interlopul Mitrache, zis Caine

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, il intreaba public pe contracandidatul ei, Nicusor Dan, ce foloase a primit din partea interlopului Marius Mitrache, zis Caine pentru a-l ajuta sa nu-i fie demolat restaurantul construit ilegal in parcul Oraselul Copiilor, din Sectorul 4 al Capitalei.

CIOLACU: Am discutat in PSD sa facem un ultim apel catre organele abilitate sa se autosesize in cazul lui Nicusor Dan

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD a decis marti sa faca un ultimul apel catre organele abilitate sa se autosesize in cazul inregistrarii prezentate in spatiul public a discutiei lui Nicusor Dan cu Cristian Zarescu, consilierul primarului Sectorului 4. Liderul social-democratilor a adaugat ca este evident un caz de trafic de influenta, iar Nicusor Dan, candidatul dreptei unite la Primaria Capitalei, care invoca salvarea spatiilor verzi, dovedeste exact opusul prin interventiile sale, conform news. ro.

Ciolacu: Am discutat in PSD sa facem un ultim apel catre organele abilitate sa se autosesize in cazul lui Nicusor Dan. E evident trafic de influenta

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD a decis marti sa faca un ultimul apel catre organele abilitate sa se autosesize in cazul inregistrarii prezentate in spatiul public a discutiei lui Nicusor Dan cu Cristian Zarescu, consilierul primarului Sectorului 4. Liderul social-democratilor a adaugat ca este evident un caz de trafic de influenta.

Cazul Nicusor Dan - Cainele, noi documente. Actele care il contrazic pe candidatul Dreptei

Noi documente care il contrazic pe Nicusor Dan, in scandalul care s-a iscat dupa ce acesta l-ar fi aparat pe omul de afaceri Mitrache, zis Cainele, au fost prezentate miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Cristian Zarescu, consilierul de la Primaria Sectorului 4 care l-a inregistrat pe Nicusor Dan, ar fi fost demis

Cristian Zarescu, consilierul primarului sectorului 4 si cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan in cazul Mitrache, ar fi fost demis.

Nicusor Dan va face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au denuntat la DNA

Deputatul Nicusor Dan, candidat sustinut de Alianta USR PLUS si PNL la Primaria Capitalei, a anuntat, astazi, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au sesizat procurorii in cazul inregistrarilor aparute in spatiul public.

Gabriela Firea, data in judecata inainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicusor Dan sa ia decizia

Scandal de zile mari inainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este data in judecata de Nicusor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei sa ia aceasta decizie?! Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie Dupa aparitia unei inregistrari in care Nicusor Dan poarta un dialog cu un .

Cine e PSD-istul care l-a inregistrat pe Nicusor Dan. Cum i-a crescut averea subit, in ultimii 3 ani

In urma cu doua zile a fost facuta publica o inregistrare a lui Nicusor Dan. Cine este PSD-istul care l-a inregistrat pe candidatul la Primaria Capitalei. in 2017 acesta avea in declaratia de avere o garsoniera, iar in 2020 si-a amintit de doua terenuri. Cum i-a crescut averea omului PSD care l-a inregistrat pe Nicusor .

A doua inregistrare compromitatoare cu Nicusor Dan: Lumea spune ca e dealer, interlop, peste

Viceprimarul Capitalei Badulescu i-a transmis un mesaj premierului Orban, marti seara, la Romania TV, dupa aparitia unei alte inregistrari cu candidatului fortelor de dreapta, Nicusor Dan, ca mai are timp sa-l retraga din cursa pentru Primaria Bucuresti. Trafic de influenta? Nicusor Dan, inregistrat pentru a doua oara. Functionarul Zarescu ii atrage atentia asupra Cainelui Luni, .

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a observat vedeta la Verdict Politic

Face ce face si intra iar in scandal! Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a spus criticul de moda despre candidatul la Primaria Capitalei la Verdict Politic? Ce spune Dana Budeanu despre Nicusor Dan Alegerile locale se apropie cu pasi repezi, iar candidatii nu mai stiu ce sa faca pentru a obtine cat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )