Libnet.ro
UNICEF

00:07

CTP, reactie acida despre noul Executiv: Au fost numiti trepadusi pe final de mandat

Playtech Playtech,
CTP, reactie acida despre noul Executiv: Au fost numiti trepadusi pe final de mandat

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a oferit o reactie acida dupa investirea Guvernului condus de Ludovic Orban. Gazetarul este de parere ca noul Executiv trebuie sa scape de oamenii numiti in functii de catre Viorica Dancila pe final de mandat, intrucat acestia ar putea sabota activitatea noilor ministri. CTP: Viorica Dancila a numit trepadusi in functii . continuă pe Playtech

CTP, reactie acida despre ultimele decizii luate de Dancila: Au fost numiti trepadusi pe final de mandat. Ce spune despre noul Executiv

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a oferit o reactie acida dupa investirea Guvernului condus de Ludovic Orban. Gazetarul este de parere ca noul Executiv trebuie sa scape de oamenii numiti in functii de catre Viorica Dancila pe final de mandat, intrucat acestia ar putea sabota activitatea noilor ministri. CTP: Viorica Dancila a numit trepadusi in functii .

Prima reactia a lui CTP, despre noul Executiv: Guvernul Orban, proaspat investit, e departe de a fi un guvern miracol

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a transmis o prima reactie, legata de investirea noului Executiv, la carma caruia se afla premierul desemnat, Ludovic Orban. Parlamenul s-a reunit in aceasta luni, in sedinta extraordinara pentru votul de investire a Guvernului Orban. Odata cu numararea voturilor, s-a stabilit ca a existat un total de 240 de voturi, din .

Moment decisiv pentru Guvernul Orban! Cate voturi a strans noul Executiv. Prima reactie a premierului

Parlamenul s-a reunit luni, pe 4 noiembrie, de la ora 14:00, intr-o sedinta extraordinara pentru votul de investire a Guvernului Orban. in sala au fost 240 de parlamentari, care si-au exprimat acest vot. in aceste momente sunt numarate voturile, fiind necesare 233 voturi pentru, in vederea investirii Guvernului condus de catre Ludovic Orban. Totodata, din .

Zi decisiva pentru noul Executiv! Basescu: Daca Guvernul trece, Iohannis poate fi declarat Presedinte al Romaniei inca de azi

Traian Basescu si-a oferit parerea avizata despre votul de investire al noului Guvern, la carma caruia se afla Ludovic Orban. Momentul decisiv va avea loc luni, pe 4 noiembirie. Fostul presedinte al tarii a declarat ca daca va trece Guvernul, Klaus Iohannis ar putea deja sa fie declarat presedinte al Romaniei, inca de astazi. Mai .

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern. 3 lucruri care se vor intampla, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Guvernul Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Ce a spus Mircea Badea despre noul care a venit peste noi? Prezentatorul de televiziune a subliniat 3 viitoare realizari ale noii conduceri. Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern? Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )