Libnet.ro
UNICEF

08:15

CTP, reactie emotionanta dupa infrangerea Simonei Halep la Australian Open: A reusit sa ma convinga ca exista in om ceva dumnezeiesc

B1 B1,
CTP, reactie emotionanta dupa infrangerea Simonei Halep la Australian Open: A reusit sa ma convinga ca exista in om ceva dumnezeiesc

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat sambata dupa ce Simona Halep a pierdul finala de la Australian Open in fata danezei Caroline Wozniacki, ca romanca a aratat ca este aproape de. continuă pe B1

Posibil sa fi fost o strategie. Victor Hanescu, dupa infrangerea Simonei Halep din finala de la Australian Open

La scurt timp dupa ce Simona Halep a fost invinsa in finala de la Australian Open, tenismenul Victor Hanescu, sfertfinalist la Roland Garros, a facut o afirmatie la care nu se astepta nimeni despre.

Reactia lui Ilie Nastase dupa infrangerea Simonei Halep: Nu are alta optiune...

Ilie Nastase a incurajat-o pe Simona Halep sa continue, asta dupa ce tenismena a fost invinsa in finala de la Australian Open de catre CarolineWozniacki. Simona nu are alta.

Anunt trist facut de tatal Simonei Halep dupa infrangerea de la Australian Open

Tatal Simonei Halep nu a parut dezamagit de esecul fiicei sale in finala de la Australian Open si a subliniat ca aceasta va mai avea ocazia sa castige de acum incolo o finala de mare slem.

Mesajul lui Gheorghe Hagi pentru Simona Halep, dupa infrangerea de la Australian Open

Gheorghe Hagi i-a transmis Simonei Halep, dupa infrangerea din finala de la Austrlian Open, sa nu renunte la visul sau si sa nu fie dezamagita de aceasta experienta. Atat de.

Angelique Kerber, dupa infrangerea cu Simona Halep: Inima mea a fost pe teren, am dat totul

Angelique Kerber a fost eliminata in semifinalele de la Australian Open, dupa un meci dramatic impotriva Simonei Halep. Nemtoaica a salvat initial doua mingi de meci, a avut la randul ei doua sanse sa inchida meciul, dar a sfarsit prin a pierde disputa cu 9-7 in decisiv. Inima mea a fost pe teren, am dat totul, a precizat nemtoaica.

Serena Williams, reactie dupa infrangerea lui Halep: Sunt atat de fericita

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, fosta numarul 1 mondial, a afirmat, sambata, intr-un mesaj postat pe contul personal de Twitter, ca este fericita si mandra de prietena ei,.

Ioana Bran (Ministrul propus al Tineretului si Sportului), dupa meciul Simonei Halep: Am vazut astazi un popor unit in jurul unui simbol national

Ministrul propus al Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a scris, sambata, pe Facebook, a vazut un popor unit in jurul unui simbol national, ea subliind ca acest lucru o determina sa acorde atentie deosebita ambasadorilor Romaniei, care sunt sportivii de performanta.

Twitterul a explodat dupa victoria Simonei Halep: Doamne, ce meci!

Victoria Simonei Halep in meciul cu Angelique Kerber, 9-7 in setul decisiv, i-a entuziasmat pe cei care au urmarit cel mai frumos meci al turneului.

Veste iNGRIJORATOARE din partea tatalui Simonei Halep. Ce se intampla cu tenismena romanca la Australian Open

Prima reactie a tatalui Simonei Halep, dupa ce numarul 1 mondial s-a calificat pentru prima data in semifinalele de la Australian Open. Stere Halep a declarat, miercuri, ca Simona are inca probleme .

Mesajul Nadiei Comaneci inainte de finala Simonei Halep de la Australian Open

Simona Halep este prima jucatoare romana care a ajuns in finala turneului Australian Open. in finala, Halep o va infrunta pe Wozniacki, numarul doi mondial, intr-un meci care are ca.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )