Libnet.ro
UNICEF

14:00

CTP: Tudorel Toader se masturbeaza cu propria imagine in fiecare zi

B1 B1,
CTP: Tudorel Toader se masturbeaza cu propria imagine in fiecare zi

Tudorel Toader se masturbeaza cu propria imagine in fiecare zi, a sustinut Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul afirma ca Ministrul Justitiei este indragostit de sine si ca se afla sub. continuă pe B1

Tudorel Toader despre relatia sa cu Mihai Tudose: Foarte buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca relatia sa cu premierul Mihai Tudose este foarte buna, precizand ca nu are elemente sa creada altceva. Intrebat de jurnalisti, joi, la CSM, care este relatia sa cu premierul Mihai Tudose, ministrul Justitiei a raspuns: Nu am niciun element pentru a considera natura relatiei dintre mine si premierul altcumva decat foarte buna. El a refuzat, insa, sa raspunda intrebarilor jurnalistilor privind decizia sa in cazul procurorului general al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Vizita surpriza la Ministerul Justitiei. Cine a fost in cabinetul lui Tudorel Toader

Vizita surpriza la Ministerul Justitiei. Fostul sef al SRI Virgil Magureanu a ajuns la cabinetul lui Tudorel Toader. Nu se stie deocamdata motivul audientei ceruta de Virgil Magureanu la ministrul.

Tudorel Toader s-a intalnit luni cu ambasadoarea Suediei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit, luni, cu ambasadoarea Suediei, Anneli Lindahl Kenny, discutiile vizand dezvoltarea cadrului juridic bilateral, transferul persoanelor private de libertate, precum si conditiile din penitenciarele din Romania. De asemenea, ministrul Justitiei a discutat cu diplomatul suedez despre raportul Comisiei Europene cu privire la progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), potrivit Ministerului Justitiei, citat de news. ro.

Vizita NEASTEPTATA la Ministerul Justitiei: Ce AMBASADOR s-a intalnit cu Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a intalnit luni cu Anneli Lindahl Kenny, Ambasadorul Suediei in Romania, si cu Alexander Peyre Dutrey, consilier, Adjunct al Sefului Misiunii, Afaceri.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2466 seconds )