Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cuba: Asistenta din partea Rusiei in domeniul transportului

România Liberă România Liberă,
Cuba: Asistenta din partea Rusiei in domeniul transportului

Cuba si Rusia au semnat un protocol de asistenta din partea Moscovei pentru diverse proiecte din dom. continuă pe România Liberă

Lovitura primita de Liviu Dragnea din partea americanilor. Sunt vizati si copiii fostului lider PSD

Liviu Dragnea a primit o lovitura dura din partea americanilor. Departamentul de Stat al SUA a anuntat ca fostul lider PSD are interdictie de a intra in Statele Unite ale Americii din cauza actelor de coruptie in care a fost implicat. Decizia ii vizeaza si pe cei doi copii ai lui Dragnea. Liviu Dragnea are .

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Din partea partidului format de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels. Studii, trecut politic, pe toate le ai mai jos. Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea PPU Partidul Puterii Umaniste social-liberal)- PPU, dirijat de Dan Voiculescu, si-a ales sambata candidatul .

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului.

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului. Tariceanu: incercarile PSD de racolare se inscriu in linia unui razboi impotriva ALDE

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo functie de la PSD. Candidatul ALDE pentru acest post este senatorul Ion Popa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )