Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cuba se pregateste de o noua era: Pentru prima data din 1959 fara un Castro la conducere

B1 B1,
Cuba se pregateste de o noua era: Pentru prima data din 1959 fara un Castro la conducere

Incepand din 19 aprilie 2018, Cuba va intra intr-o noua era. Raul Castro va fi inlocuit din fruntea statului cu un presedinte ce va fi ales in alegerile generale convocate pentru data de. continuă pe B1

Actrita Cameron Diaz este insarcinata pentru prima data

Actrita americana Cameron Diaz, in varsta de 45 de ani, este insarcinata pentru prima data, potrivit presei internationale. Cameron este convinsa ca nasterea unui copil ar putea sa.

Imagini socante in Florida, unde a nins pentru prima data in ultimii 30 de ani! Iguanele au inghetat si au cazut din copaci, din cauza temperaturilor scazute

Temperaturile scazute din SUA fac victime in lumea necuvantatoarelor. in statul Florida, unde a nins pentru prima data in ultimii 30 de ani, au fost inregistrate in jur de patru.

Pentru prima data in istorie, decernarea Globurilor de Aur va fi transmisa si in live streaming

Festivaitatea decernarii Golden Globes Awards va putea fi urmarita pentru prima data in live streaming. Ajunsa la a 75-a editie, ceremonia va avea loc luni dimineata, de la ora 3. 00 a Romaniei si va fi transmisa pe mai multe canale online.

Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din acest an

Liderii PSD se reunesc, astazi, in prima sedinta din acest an, printre subiectele care ar putea fi discutate in Comitetul Executiv National fiind restructurarea Guvernului, convocarea unui congres extraordinar si modificarea Statutului PSD.

Cum se pregateste prima runda din meciul Tudose Drangea/ Cine ce negociaza, informatii de culise si scenarii vehiculate in PSD

Sedinta Comitetului Executiv al PSD programata pentru luni ar urma sa-i aduca fata in fata pe Liviu Dragnea si pe Mihai Tudose, in conditiile in care amandoi se pregatesc intes pentru eliminarea celuilalt de la parghiile puterii. Mai multe surse politice consultate de HotNews. ro sustin ca Tudose a castigat teren in fata lui Dragnea dar ca nu are inca o majoritate confortabila. Pe de alta parte, nici Dragnea n-ar mai controla partidul, dimpotriva, pierde tot mai mult din influenta asupra baronilor. Vezi atacul lui Tutuianu. In aceste conditii, se vehiculeaza mai multe informatii si posibile scenarii pentru sedinta de luni.

Cum se pregateste prima runda din meciul Tudose Dragnea/ Cine ce negociaza, informatii de culise si scenarii vehiculate in PSD

Sedinta Comitetului Executiv al PSD programata pentru luni ar urma sa-i aduca fata in fata pe Liviu Dragnea si pe Mihai Tudose, in conditiile in care amandoi se pregatesc intens pentru eliminarea celuilalt de la parghiile puterii. Mai multe surse politice consultate de HotNews. ro sustin ca Tudose a castigat teren in fata lui Dragnea dar ca nu are inca o majoritate confortabila. Pe de alta parte, nici Dragnea n-ar mai controla partidul, dimpotriva, pierde tot mai mult din influenta asupra baronilor. Vezi atacul lui Tutuianu. In aceste conditii, se vehiculeaza mai multe informatii si posibile scenarii pentru sedinta de luni.

Barcelona a facut o noua oferta pentru Coutinho

Mijlocasul brazilian Philippe Coutinho este tot mai aproape de mult doritul transfer la Barcelona, dupa ce gruparea catalana a inaintat o noua oferta oficiala.

Tudorel Toader, prima aparitie din 2018: Ministerul Justitiei a avut multe activitati benefice pentru sistemul judiciar

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a ajuns vineri dimineata la CSM. Este prima aparitie publica a lui Toader in 2018. Ministrul Justitiei nu a scos niciun cuvant despre soarta sefei DNA, desi.

Motivul socant pentru care romanca din Londra a fost ucisa cu bestialitate in plina in strada

O romanca a fost injunghita mortal pe o strada din Londra de fostul ei partener de viata, un barbat din Vaslui, in varsta de 45 de ani. Acesta a dezvaluit motivul pentru care a re.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )