Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din acest an

Liderii PSD se reunesc, astazi, in prima sedinta din acest an, printre subiectele care ar putea fi discutate in Comitetul Executiv National fiind restructurarea Guvernului, convocarea unui congres extraordinar si modificarea Statutului PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Liderii PSD se reunesc in prima sedinta din acest an. Posibile subiecte: Restructurarea Guvernului, congres extraordinar si modificarea Statutului

Liderii PSD se reunesc, astazi, in prima sedinta din acest an, printre subiectele care ar putea fi discutate in Comitetul Executiv National fiind restructurarea Guvernului, convocarea unui congres extraordinar si modificarea Statutului PSD. Comitetul Executiv National CExN) se va intruni de la ora 14. 00, la sediul central al PSD din Sos. Kiseleff.

Liviu Dragnea crede ca desemnarea din acest an a candidatului PSD pentru prezidentiale ar fi o mare greseala

Seful PSD, Liviu Dragnea, considera ca desemnarea de catre PSD a unui candidat la prezidentiale inca din acest an ar fi o mare greseala. Acesta a precizat ca nu este de acord nici cu schimbarea modului de alegere a liderului PSD, care in prezent este votat de toti membrii partidului.

Frica de presa. Liderii PSD au fost obligati sa-si lase telefoanele mobile la intrarea in sala de sedinta. Explicatia lui Badalau: Unii isi sunau sotiile si deranjau

Iniante de a intra la sedinta Comitetului Executiv, iderii PSD au fost obligati sa-si lase telefoanele la usa, ca sa nu mai comunice cu jurnalistii. Niculae Badalau, numarul doi in PSD, a venit cu o explicatie hilara.

Frica de presa. Liderii PSD au fost obligati sa-si lase telefoanele mobile la intrarea in sala de sedinta. Badalau: Unii isi sunau sotiile si deranjau

Iniante de a intra la sedinta Comitetului Executiv, iderii PSD au fost obligati sa-si lase telefoanele la usa, ca sa nu mai comunice cu jurnalistii. Niculae Badalau, numarul doi in PSD, a venit cu o explicatie hilara.

Cum se pregateste prima runda din meciul Tudose Drangea/ Cine ce negociaza, informatii de culise si scenarii vehiculate in PSD

Sedinta Comitetului Executiv al PSD programata pentru luni ar urma sa-i aduca fata in fata pe Liviu Dragnea si pe Mihai Tudose, in conditiile in care amandoi se pregatesc intes pentru eliminarea celuilalt de la parghiile puterii. Mai multe surse politice consultate de HotNews. ro sustin ca Tudose a castigat teren in fata lui Dragnea dar ca nu are inca o majoritate confortabila. Pe de alta parte, nici Dragnea n-ar mai controla partidul, dimpotriva, pierde tot mai mult din influenta asupra baronilor. Vezi atacul lui Tutuianu. In aceste conditii, se vehiculeaza mai multe informatii si posibile scenarii pentru sedinta de luni.

Cum se pregateste prima runda din meciul Tudose Dragnea/ Cine ce negociaza, informatii de culise si scenarii vehiculate in PSD

Sedinta Comitetului Executiv al PSD programata pentru luni ar urma sa-i aduca fata in fata pe Liviu Dragnea si pe Mihai Tudose, in conditiile in care amandoi se pregatesc intens pentru eliminarea celuilalt de la parghiile puterii. Mai multe surse politice consultate de HotNews. ro sustin ca Tudose a castigat teren in fata lui Dragnea dar ca nu are inca o majoritate confortabila. Pe de alta parte, nici Dragnea n-ar mai controla partidul, dimpotriva, pierde tot mai mult din influenta asupra baronilor. Vezi atacul lui Tutuianu. In aceste conditii, se vehiculeaza mai multe informatii si posibile scenarii pentru sedinta de luni.

Bugetul Armatei pentru 2018 si programele de inzestrare, principala tema de discutie la sedinta Colegiului MApN

Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, a prezidat la sediul M. Ap. prima sedinta din acest an a Colegiului Ministerului Apararii Nationale, anunta institutia intr-un comunicat. Tema principala de discutie a fost bugetul pentru 2018, insistandu-se pe programele de inzestrare, in contextul in care alocarile pentru Aparare se mentin conform angajamentelor de a asigura minimum 2 procente din Produsul Intern Brut.

Mihai Chirica, mesaj pentru liderii PSD: E nevoie de un Congres extraordinar al PSD. Partidul sa schimbe conducerea

PSD are nevoie de un Congres extraordinar, care sa urmareasca statutul partidului din viziunea membrului de partid, nu a liderului unic, a declarat, la RFI, primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica.

BNR majoreaza dobanda cheie in prima sedinta a anului

Banca Nationala a Romaniei a majorat dobanda de politica monetara cu 0,25 de puncte de baza, la 2% pe an, de la 1,75% pe an in sedinta Consiliului de Administratie de luni. Este prima decizie de modificare a dobanzii cheie adoptata de CA al BNR din mai.

Cuba se pregateste de o noua era: Pentru prima data din 1959 fara un Castro la conducere

Incepand din 19 aprilie 2018, Cuba va intra intr-o noua era. Raul Castro va fi inlocuit din fruntea statului cu un presedinte ce va fi ales in alegerile generale convocate pentru data de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )