Libnet.ro
UNICEF

10:30

Culisele vizitei premierului Viorica Dancila la Vatican

Hotnews Hotnews,
 Culisele vizitei premierului Viorica Dancila la Vatican

Iacopo Scaramuzzi este unul din jurnalistii italieni care cunosc cel mai bine culisele Vaticanului, fiind corespondent acreditat al uneia din cele mai importante agentii de presa din Peninsula, Askanews, si autor al rubricii Vatican Insider - a cotodianului La Stampa. El este autorul unei carti despre Papa Francisc, Tango vaticano. La chiesa al tempo di Francesco Tango la Vatican. Biserica pe vremea lui Francisc) si a asistat la numeroase intalniri ale sefilor de stat si de guvern cu papa Francisc si cu predecesorii lui. Hotnews a aflat de la Iacopo Scaramuzzi cateva detalii de culise despre vizita premierului Viorica Dancila la Vatican si intalnirea cu Papa Francisc. continuă pe Hotnews

Cea mai tare PARODIE dupa intalnirea Viorica Dancila-Papa Francisc: Avem si Hannah Montana (VIDEO)

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, este tinta ironiilor dupa ce s-a facut de ras si in fata Papei Francisc. Nu doar ca a vorbit romgleza la Vatican Detalii si VIDEO AICI), dar internautii.

Viorica Dancila a vorbit romgleza cu Papa Francisc: Sfintia voastra, I am very glad for this opportunity. Guvernul a publicat imagini video fara sonor VIDEO

Potrivit unor imagini video publicate de site-ul Romereports. com, premierul Viorica Dancila l-a salutat pe Papa Francisc intr-o combinatie de romana si engleza, spunandu-i: Sfintia Voastra, I am very glad for this opportunity sunt foarte bucuroasa pentru aceasta oportunitate). in engleza, formula de adresare este Your Holiness Sfintia Voastra). Guvernul roman a publicat pe site imagini fara sonor de la intalnirea premierului cu Papa.

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a mai cerut DEMISIA

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. Dupa ce un jurnalist a intrebat-o pe Viorica Dancila cum.

Viorica Dancila este plimbata ca sfintele moaste. Victor Ponta o ironizeaza pe sefa Guvernului: Probabil ca are o consiliera care doreste sa faca shopping

Victor Ponta o ironizeaza pe Viorica Dancila, comparand-o cu moastele Sfintei Parascheva. Fostul premier spune ca Dancila nu aduce niciun beneficiu Romaniei din vizitele sale pe banii statului, ci poate doar o.

Viorica Dancila: Presedintele Iohannis recurge la AMENINTARI. Sper sa am o discutie cu seful statului

Dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia in doua randuri, Viorica Dancila vrea sa poarte o discutie serioasa cu seful statului. Dancila a declarat ca se simte amenintata de afirmatiile lui.

Moment JENANT la Parlament! Liviu Dragnea NU a lasat-o pe Viorica Dancila sa vorbeasca cu jurnalistii: Are treaba, trebuie sa plece sa pregateasca sedinta de Guvern (VIDEO)

Moment jenant, miercuri, la Parlament! Liviu Dragnea nu a lasat-o pe Viorica Dancila sa le raspunda jurnalistilor la intrebari, spunand ca premierul nu trebuie sa faca astfel de declaratii si ca trebuie.

Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul adopta astazi o Ordonanta de Urgenta privind salarizarea din sanatate

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, in sedinta de miercuri, Guvernul va adopta o Ordonanta de Urgenta pentru a rezolva problemele aparute in salarizarea angajatilor din sanatate, dar si a celor din educatie.

Fondurile europene, in pericol!? Viorica Dancila anunta o iNTALNIRE DE URGENTA cu Corina Cretu

Premierul Viorica Dancila anunta o intrevedere cu Corina Cretu, dupa ce comisarul european a criticat dezangajarea Guvernului cu privire la foncurile UE si si-a aratat ingrijorarea fata de planificarea si.

Viorica Dancila, despre intalnirea cu presedintele Iohannis: Cererea demisiei mi s-a parut inoportuna si i-am spus acest lucru

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a vorbit despre cum a decurs intalnirea cu presedintele Iohannis si subiectele pe care le-au avut in vedere. S-a vorbit despre politica externa, despre.

Premierul Viorica Dancila: Presedintele Klaus Iohannis NU mi-a cerut DEMISIA in fata

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu i-a cerut demisia la intrevederea de marti de la Palatul Cotroceni. intr-o declaratie data jurnalistilor, Liviu Dragnea a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )