Libnet.ro
UNICEF

20:00

Culita Sterp e plin de bani. Cat a castigat artistul inainte de Survivor Romania 2021

Playtech Playtech,
Culita Sterp e plin de bani. Cat a castigat artistul inainte de Survivor Romania 2021

Stiai ca artistul Culita Sterp e plin de bani? Faimosul de la Survivor Romania a declarat, in nenumarate randuri, ca nu a venit sa participe la competitia din Republica Dominicana pentru marele premiu de 250. 000 de lei, ci pentru experienta. Cat a castigat artistul inainte de Survivor Romania 2021 si care sunt principalele sale surse . continuă pe Playtech

Ce a spus iubita lui Culita Sterp dupa scandalul cu Jador de la Survivor: Nu ati inteles nimic

S-a aflat ce a spus iubita lui Culita Sterp dupa scandalul cu Jador de la Survivor. Cei doi, buni prieteni au avut un conflict in Republica dominicana, iar acum iubita lui Culita Sterp vrea sa faca lumina. Iubita lui Culita Sterp, amenintata de fanii lui Jador, dupa ce acesta s-a certat cu iubitul ei la .

Jador, bagat in corzi de Culita Sterp la Survivor: Nu spui asa ceva la TV, mergem in jungla

Un scandal de proportii s-a iscat la Survivor Romania intre Jador si Culita Sterp. Cearta a degenerat si cei doi si-au aruncat cuvinte grele. De la ce a pornit totul? Scandal la Survivor Romania S-a lasat cu scandal la Survivor Romania, intre Culita Sterp si Jador, dupa ce Faimosii au pierdut meciul de imunitate. in .

Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Despre cat castiga Simona Halep s-a tot scris, iar presa a vehiculat ca sportiva ar avea un venit imens. Acum, insa, s-a aflat adevarul. Care este situatia premiilor obtinute de sportiva? Cati bani a facut Simona Halep din tenis? Simona Halep era in vara anului trecut ocupanta locului patru in clasamentul sportivelor cu cele mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )