Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Playtech Playtech,
Cati bani a castigat Simona Halep, de fapt, din tenis. Sumele sunt mult mai mici, s-a aflat adevarul

Despre cat castiga Simona Halep s-a tot scris, iar presa a vehiculat ca sportiva ar avea un venit imens. Acum, insa, s-a aflat adevarul. Care este situatia premiilor obtinute de sportiva? Cati bani a facut Simona Halep din tenis? Simona Halep era in vara anului trecut ocupanta locului patru in clasamentul sportivelor cu cele mai . continuă pe Playtech

Cati bani a castigat Alexandru Rafila, in 2020. Suma uimitoare obtinuta de deputatul PSD

In anul care a trecut doi medici au devenit voci importante in raport cu situatia de criza. Profesorul Adrian Streinu-Cercel si medicul Alexandru Rafila. Cel din urma ocupa si in prezent functia de reprezentant OMS pentru Romania. Dupa Alegerile Parlamentare de anul trecut, medicul Alexandru Rafila a devenit si deputat PSD in actuala configuratie parlamentara.

VIDEO Ashleigh Barty a castigat Yarra Valley Classic: Si-a marit avansul fata de Simona Halep

Ashleigh Barty a trecut de Garbine Muguruza, scor 7-63), 6-4, si a castigat turneul Yarra Valley Classic. Australianca a reusit astfel sa-si maresca avantajul din fruntea ierarhiei WTA, ea avand acum 1. 931 de puncte mai mult decat Simona Halep, a doua clasata.

FOTO Simona Halep le-a aratat fanilor echipamentul Nike pe care-l va purta la Australian Open

Nu mai este mult timp si Simona Halep va debuta la Australian Open meciul cu Lizette Cabrera de luni va fi LiveText pe HotNews. ro). Ultima campioana de la Wimbledon le-a aratat fanilor echipamentul pus la dispozitie de Nike pentru Grand Slam-ul de la Melbourne.

S-a anuntat ora primului meci sustinut de Simona Halep la Australian Open

Simona Halep, finalista la Australian Open in 2018, debuteaza luni in primul Grand Slam al sezonului.

Organizatorii au facut anuntul - Cand va debuta Simona Halep la Australian Open

Organizatorii Grand Slam-ului de la Melbourne au anuntat programul primei zile de intreceri, iar Simona Halep se va numara printre cei care vor evolua pe 8 februarie.

VIDEO Ekaterina Alexandrova, eliminata in semifinale - Nu a putut repeta evolutia buna din meciul cu Simona Halep

Ekaterina Alexandrova a oferit una dintre cele mai mari surprize de la Gippsland Trophy dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep, principala favorita a intrecerii. Rusoaica aflata pe locul 33 in lume nu a putut repeta evolutia buna si a fost invinsa de Kaia Kanepi in semifinale.

Cat de grava este durerea de la spate - Simona Halep a lamurit problema avuta la meciul cu Alexandrova

A pierdut categoric meciul cu Ekaterina Alexandrova Gippsland Trophy, sferturi), dar mai mult decat infrangerea in sine a contat faptul ca a acuzat unele probleme medicale la spate). Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre starea ei de sanatate, cu doar cateva zeci de ore inainte de startul Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Digisport: Anuntul facut de Simona Halep, dupa problemele de la spate din meciul cu Alexandrova

Simona Halep 2 WTA) a sustinut o conferinta de presa cu cateva zile inainte de a lua startul la Australian Open. Halep a suferit un esec clar, vineri, contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, in sferturile de finala de la Gippsland Trophy, iar constanteanca a acuzat dureri la spate.

Simona Halep pierde primul meci din 2021. A acuzat probleme la spate

Jucatoarea Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala ale turneului Gippsland Trophy de la Melbourne.

Digisport: Momentul in care Simona Halep a cedat in meciul cu Ekaterina Alexandrova si ce a scris WTA imediat dupa meci

Simona Halep a pierdut meciul cu Ekaterina Alexandrova, din sferturile Gippsland Trophy, scor 2-6, 1-6. Sportiva noastra incepuse perfect meciul, dar o accidentare la spate a facut ca ea sa nu mai joace la cel mai inalt nivel si sa fie, in cele din urma, eliminata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )