Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cultura aromana, onorata de primarul New York-ului

România Liberă România Liberă,
Cultura aromana, onorata de primarul New York-ului

Ziua de 5 iunie a fost declarata Ziua prezervarii culturii vlahe/aromane de catre primarului New York-ului, Bill de Blasio. Evenimentul a avut loc cu ocazia premierei, in metropola, a filmuui Nu sunt faimos, dar sunt aroman, regizat de constanteanul Toma Enache. continuă pe România Liberă

Opera Metropolitan din New York ar putea intra in FALIMENT peste 2 ani

Managerul general al Operei Metropolitan din New York a declarat ca institutia pe care o conduce ar putea intra in faliment peste doi-trei ani daca nu isi va reduce cheltuielile, informeaza bbc. co. uk, conform.

Opera Metropolitan din New York ar putea intra in faliment peste doi ani

Managerul general al Operei Metropolitan din New York a declarat ca institutia pe care o conduce ar putea intra in faliment peste doi-trei ani daca nu isi va reduce cheltuielile. Peter Gelb, managerul general.

Incendiu devastator la New York, in zona Staten Island. 35 depersoane, ranite

Aproximativ 35 de persoane au fost ranite, in cursul noptii de miercuri spre joi, intr-un incendiu produs in zona Staten Island din New York, anunta autoritatile americane .

New York. 34 de persoane au fost ranite intr-un incendiu din Staten Island

Un incendiu puternic a mistuit trei cladiri de locuinte din Staten Island, New York, in zorii zilei de joi. Mai multe persoane au suferit de pe urma intoxicatiilor provocate de fum, iar 34 dintre ele au fost.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )