Libnet.ro
UNICEF

17:00

De Ziua Copilului, Ateneul National din Iasi va difuza online unul dintre cele mai apreciate spectacole pentru cei mici

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
De Ziua Copilului, Ateneul National din Iasi va difuza online unul dintre cele mai apreciate spectacole pentru cei mici

Spectacolul pentru copii Aventuri cu Dl. Goe, pus in scena de actorii Ateneului National din Iasi, va fi difuzat prin live streaming, luni, 1 iunie 2020, de Ziua Copilului. Aventuri cu Dl. Goe, in regia lui Iulian Ioan Sandu, prezinta o serie de intamplari din viata de zi cu zi, intr-o maniera in . continuă pe Ceaşca de Cultură

O batrana din Iasi a primit o amenda de 10.000 de lei pentru ca a iesit la cumparaturi mai devreme decat permitea Ordonanta Militara! Femeia se teme ca ii va fi luata casa!

Un politist a decis sa ii aplice o amenda de 10. 000 de lei unei batrane din Iasi care si-a permis sa iasa din casa mai devreme un pic decat prevedea ordonanta militara, in perioada de stare de urgenta.

O adolescenta din Iasi, santajata cu casete incendiare de un tanar care o cucerise. Oamenii legii au intrat pe fir

A crezut cu inocenta in povestea de iubire care se infiripa pe internet, dar adolescenta de 15 ani din Iasi avea sa cada victima chiar barbatului de care se indragostise.

Ziua Copilului, organizata online pe malul Borcei. Copiii, indemnati sa trimita desene pe Facebook

Din cauza pandemiei de coronavirus, Ziua Internationala a Copilului, va fi organizata online. Primaria Municipiului Calarasi propune copiilor doua concursuri cu ocazia zilei de 1 Iunie. Ele vor fi organizate online, situatia actuala impunand anumite restrictii. Astfel, sunt propuse doua concursuri, unul de desen si unul de fotografie.

Incendiu puternic la o fabrica de confectii din Iasi (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit, marti seara, in Iasi, la o fabrica de confectii. Flacarile violente au curprins alte doua locuinte din apropiere.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )