Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua Mondiala a Fotografiei, sarbatorita in Romania la cel mai mare festival de arte vizuale, Vama Sub Lumini de Oscar

Adevărul Adevărul,
Ziua Mondiala a Fotografiei, sarbatorita in Romania la cel mai mare festival de arte vizuale, Vama Sub Lumini de Oscar

Pe 19 august se serbeaza in intreaga lume Ziua Mondiala a Fotografiei. in Romania, acest eveniment a fost celebrat la Vama Veche, in cadrul celui mai important festival de arte vizuale, Vama Sub Lumini de Oscar. continuă pe Adevărul

Romania, in topul tarilor din UE cu cel mai mare risc de sclavie moderna

Romania se afla in primele cinci tari din Uniunea Europeana in care riscul de sclavie moderna este cel mai ridicat, se arata in raportul Modern Slavery Index 2017 . In top, pe langa tara noastra se gasesc Grecia, Italia, Cipru si Bulgaria.

China a redevenit cel mai mare creditor al SUA

China a efectuat, in luna iunie, cele mai mari achizitii de obligatiuni guvernamentale americane din ultimii sase ani, devansand Japonia si revenind pe prima pozitie in topul creditorilor SUA, arata datele publicate ieri, de Trezoreria SUA, informeaza Reuters.

Cel mai mare festival de arta medievala din tara va deveni international

Festivalului Medieval, organizat de Muzeul Bucovinei in incinta Cetatii de Scaun de la Suceava, se va desfasura in intervalul 17 20 august. Peste 500 de invitati oficiali de la noi din tara precum si din Ungaria, Serbia, Italia si Ucraina vor participa la acest eveniment. Festivalului Medieval a ajuns la a XI-a editie.

Rusia si China il intarata pe Kim Jong-un sa atace Guam. in insula se afla cel mai mare depozit de armament american din afara SUA

Coreea de Nord nu ameninta degeaba ca va ataca in primul rand bazele militare din Guam. Moscova si Beijing ar dori ca liderul de la Phenian sa fie suficient de nebun sa loveasca un obiectiv pe care si cele doua capitale il vor distrus.

Barcelona, sub teroare, pentru prima data din 1987. Doua atentate intr-o noapte, soldate cu 14 morti si 126 de raniti. Identitatile celor patru atacatori fugari, facute publice. Toti au origini marocane. Cel mai mic are 17 ani si cel mai mare are 24 de an

14 persoane au murit si aproximativ 130 sunt ranite, in doua atacuri produse joi noaptea, la Barcelona si in statiunea Cambrils, de langa Barcelona. Patru persoane au fost retinute. Soferul camionetei care a intrat in pietonii de pe La Rambla este in continuare cautat de politisti.

FOTO+VIDEO. Barcelona sub teroare. Cum arata cei patru atacatori care sunt inca in libertate. Cel mai mic are 17 ani si cel mai mare, 24 ani. Tot ce stim despre reteaua terorista din care faceau parte

Politia a facut publice identitatile celor patrau fugari, implicati in reteaua terorista care a pus la cale atacul de la Barcelona. Ei sunt: Moussa Oukabir, Mohamed Hychami, Younes Abouyaaqoub cei trei locuiesc in Ripoll) si Said Aallaa, din Ribes de Freser. Ei au 17, 18, 22 si 24 de ani si au origini marocane, conform La Vanguardia, care citeaza un document intern al Politiei.

Halep: In acest moment nu joc cel mai bun tenis. Faptul ca am castigat chiar daca joc mai putin bine este un mare plus

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, joi, dupa calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, ca meciul cu Anastasija Sevastova nu a fost deloc usor. Halep recunoaste ca nu joaca la cel mai bun nivel posibil, dar considera un mare plus faptul ca a reusit sa se impuna chiar daca a evoluat mai putin bine, potrivit news. ro.

Romania a inregistrat in iunie cea mai mare scadere anuala a activitatilor de constructii din UE

Luna iunie 2017 a fost a treia luna consecutiva in care Romania a inregistrat cea mai mare scadere anuala a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana, minus 6,3%, arata datele publicate ieri de Oficiul European de Statistica Eurostat. Romania se situeaza printre statele membre in care lucrarile de constructii au crescut lunar cu un avans de 0,5%.

Atentat terorist la Barcelona. Autorii pregateau un atac de mai mare anvergura

Autorii atentatelor de la Barcelona si Cambrils, comise joi si soldate cu cel putin 14 morti si 130 de raniti, pregateau un atac de mai mare anvergura, a declarat vineri purtatorul de.

Cum arata cea mai mare cutie a milei din Romania, care are un metru si jumatate inaltime. Preot paroh: Legat de achizitia ei, nu cred ca este problema presei

Intr-o biserica din orasul argesean Stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania. Are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar, in lacasul de cult Sfintii imparati Constantin si Elena.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )