Libnet.ro
UNICEF

19:00

Atentat terorist la Barcelona. Autorii pregateau un atac de mai mare anvergura

Antena3 Antena3,
Atentat terorist la Barcelona. Autorii pregateau un atac de mai mare anvergura

Autorii atentatelor de la Barcelona si Cambrils, comise joi si soldate cu cel putin 14 morti si 130 de raniti, pregateau un atac de mai mare anvergura, a declarat vineri purtatorul de. continuă pe Antena3

Atentat terorist la Barcelona. Patru romani se numara printre victimele atacului sangeros

Atentat terorist la Barcelona. Patru romani au fost raniti in atentatul de joi de la Barcelona. Nu se cunoaste starea in care se afla cea de-a patra victima. Anterior, Ministerul.

Atentat terorist la Barcelona. Trei romani se numara printre victimele atacului sangeros

Atentat terorist la Barcelona. inca un roman a fost ranit in atentatul de ieri din Barcelona, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Astfel numarul victimelor printre romani se ridica la.

Atentat terorist la Barcelona. Doi romani se numara printre victimele atacului

Atentat terorist la Barcelona. inca un roman a fost ranit in atentatul de ieri din Barcelona, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Astfel numarul victimelor printre romani se ridica la.

Atentat terorist la Barcelona. Noul bilant: 14 morti si peste 100 de raniti

Un numar de 14 persoane au fost ucise si peste 100 au fost ranite de o camioneta care a intrat in pietoni joi dupa-amiaza pe bulevardul Las Ramblas, cea mai cunoscuta artera turistica din Barcelona. Acest.

Peste 2.000 de persoane au murit in accidente rutiere in 2016, cea mai mare crestere din ultimii 7 ani

Peste 2. 000 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere in 2016, aceasta fiind cea mai mare crestere din ultimii sapte ani, arata Raportul Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti pe 2016. Potrivit.

Cum arata cea mai mare cutie a milei din Romania, care are un metru si jumatate inaltime. Preot paroh: Legat de achizitia ei, nu cred ca este problema presei

Intr-o biserica din orasul argesean Stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania. Are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar, in lacasul de cult Sfintii imparati Constantin si Elena.

Peste 2.000 de persoane au murit in accidente rutiere in 2016, cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Raportul Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici din Bucuresti pe 2016 arata ca peste 2. 000 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere in 2016, aceasta fiind cea mai mare crestere din ultimii sapte ani.

FOTO + VIDEO: Cea mai mare nava de razboi britanica, portavionul Regina Elisabeta, pentru prima oara in portul Portsmouth

Cea mai mare nava de razboi britanica, portavionul Majestatii Sale Regina Elisabeta, care cantareste 65. 000 de tone si are o lungime de 280 de metri, a ajuns, pentru prima oara, in baza din portul Portsmouth.

China recastiga locul de cel mai mare creditor strain al S.U.A.

China a achizitionat cele mai multe titluri de trezorerie din ultimii sase ani in iunie, trecand peste Japonia ca cel mai mare imprumutator de peste hotare al guvernului SUA, conform datelor de ieri ale Departamentului Trezoreriei S. A, potrivit Reuters.

Eurostat: Romania a inregistrat in trimestrul doi cea mai mare crestere economica din UE

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, de 5,7% fata de aceeasi perioada a anului 2016, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica, Eurostat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )