Libnet.ro
UNICEF

13:16

Trei universitati din Romania isi suspenda cursurile, din cauza coronavirusului Ministerul Educatiei cere anularea deplasarilor in strainatate si limitarea sau suspendarea conferintelor si excursiilor

Hotnews Hotnews,
 Trei universitati din Romania isi suspenda cursurile, din cauza coronavirusului Ministerul Educatiei cere anularea deplasarilor in strainatate si limitarea sau suspendarea conferintelor si excursiilor

Trei universitati din Romania au decis sa suspende cursurile, in timp ce o alta universitate transmite ca persoanele revenite in tara in ultimele 14 zile din zone cu risc de infectie cu coronavirus sa ramana acasa pentru autoizolare pana la 14 zile, anunta Ministerul Educatiei. Astfel, Vest Vasile Goldis din Arad va suspenda cursurile pana pe 8 martie, asa cum a anuntat de dimineata, Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara va suspenda cursurile in in limba engleza si franceza timp de 14 zile, iar Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu va suspenda cursurile pana pe 2 martie. continuă pe Hotnews

Cursurile de la mai multe universitati din tara, suspendate de teama coronavirusului

Activitatea mai multor universitati din tara va fi suspendata pe fondul temerilor ca epidemia de coronavirus, asa-zisul Covid-19, s-ar putea raspandi si in Romania. Avand in vedere actualul context.

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

Ce masca te poate proteja, de fapt, de coronavirus. Ce spun medicii din Romania

Conform profesorului Adrian Streinu-Cercel, manager al Institutului Matei Bals, in Romania nu exista mastile si costumele de protectie necesare pentru coronavirus. Care sunt, de fapt, cele potrivite? Ce spun medicii din Romania? in Romania nu exista masuri de protectie in conformitate cu efectele grave ale virusului care a scandalizat Romania. Adrian Streinu Cercel, prezent in .

Efectul neasteptat al coronavirusului. Ce se intampla cu pretul carburantilor din Romania

Conform unor statistici europene date publicitatii recent, Romania ar avea cele mai mici preturi la tot ce inseamna carburanti, fie ca vorbim de benzina, fie ca vorbim de motorina. Efectul neasteptat al coronavirusului Conform European Commissions Oil Bulletin pretul mediu al benzinei din Romania, de 1,07 eurolitru, este cel mai redus din Uniunea Europeana, sub .

Cod Rutier 2020. in ce conditii pot face soferii din Romania inchisoare. Pedepse cu executare pentru acest tip de infractiuni

Noile sanctiuni ale Codului Rutier ii poate lipsi de libertate pe soferii care comit o serie de nereguli la volan. Li s-a intamplat unor romani, care au ajuns in arest fiind incarcerati de politisti, dupa ce au primit inchisoare cu executare. Cod Rutier 2020. in ce conditii pot face soferii din Romania inchisoare Potrivit somesanul. ro, .

Un operator turistic din Romania scoate pachetele de vacanta pentru Italia

O prima companie de turism din Romania a decis sa nu mai vanda pachete turistice catre Italia si alte state expuse epidemiei de coronavirus.

GEORGE ZHANG, HUAWEI: Contam pe relatii stabile si pe competitivitatea libera din Romania

Credem ca in 2020 Guvernul Romaniei va da unda verde licitatiei 5G * Avem in plan inceperea unui turneu - road show, un mini-MWC * Daca scoti Huawei de pe piata din Romania trebuie sa gasesti actori de 2,6 miliarde euro Reporter: Reuseste legislatia din tara noastra sa asigure suportul necesar businessului Huawei? George Zhang: Da, contam mult pe relatiile noastre cu Guvernul Romaniei.

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

Prima universitate din Romania care isi suspenda toate cursurile. O studenta e suspecta de coronavirus

Conducerea Universitatii Constantin Brancusi, din Targu-Jiu, judetul Gorj, a decis, luni, sa suspende cursurile dupa ce unei studente care s-a intors recent din Italia i s-a facut rau la facultate, fiind suspecta de coronavirus.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania: Trei persoane din Galati, plasate in carantina dupa ce s-au intors din nordul Italiei Urgenta la Buzau Protest la Bechet

Trei persoane care au calatorit cu un microbuz din Italia in Romania au fost plasate in carantina in orasul Galati. Este vorba despre doi barbati si o femeie care au plecat din Brescia, potrivit Mediafax. Cei trei au calatorit in acelasi microbuz cu femeia din Buzau care a alertat autoritatile buzoiene sustinand ca a intrat in contact cu o persoana bolnava. Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania. 40 Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din BechetUPDATE 22:30 179 de persoane din Italia vor ajunge duminica noaptea la Craiova. Autoritatile au luat masuri specialeUPDATE 22. Arafat: Pacienta din Buzau nu are nicio problema la acest moment. Este asimptomatica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )