Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cum a aflat fiica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, despre moartea tatalui ei: Acum plange din orice

Antena3 Antena3,
Cum a aflat fiica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, despre moartea tatalui ei: Acum plange din orice

Fiica lui Dani Vicol, tanarul de 24 de ani mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu, in urma cu doua saptamani, a aflat ca tata el a murit. Acum copila plange din orice motiv si nu isi gaseste. continuă pe Antena3

Fiica lui Dani Vicol, tanarul omorat de Mario Iorgulescu, a aflat ca tatal ei a murit

Fiica lui Dani Vicol este intr-un soc total. Micuta a aflat recent ce s-a intamplat, de fapt, cu tatal ei. Familia a evitat sa-i spuna adevarul pana acum pentru ca au vrut sa ceara sfatul unui psiholog. Cum a reactionat atunci cand a aflat tragicul adevar? Matusa sa a facut primele declaratii despre starea in .

SE RASUCESTE iN MORMANT! Mesajul de dincolo de MOARTE aparut pe pagina de Facebook a lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu: TI SE FACE PARUL MACIUCA

Familia si prietenii il plang de doua saptamani pe Dani Vicol, tanarul de 24 de ani care a murit in teribilul accident de circulatie provocat de Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal,.

Procurorii ar fi aflat din presa despre transferul lui Mario Iorgulescu la spitatul din strainatate

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost transferat in aceasta dimineata la un spital din strainatate. Procurorul de caz a fost anuntat, dar abia dupa ce a fost efectuat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )