Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cum a ajuns Mihaela Radulescu iubita celui care a sarit din spatiu

ADPM ADPM,
Cum a ajuns Mihaela Radulescu iubita celui care a sarit din spatiu

Mihaela Radulescu este, in prezent, iubita lui Felix Baumgartner, austriacul care a sarit anul trecut din spatiu, de la 39 de kilometri inaltime. Asa considera cei de la agentia de fotografii Getty Images. continuă pe ADPM

VIDEO Mihaela Radulescu, iubita unui parasutist?

Agentia foto Getty Images a publicat doua fotografii cu Mihaela Radulescu in care vedeta este descrisa drept presupusa iubita a lui Felix Baumgartner, unul dintre cei mai cunoscuti parasutisti din lume, omul care a sarit din stratosfera.

Mihaela Radulescu recunoaste! S-a despartit de Dani Otil!

Dupa ce in presa straina au aparut informatii conform carora Mihaela Radulescu ar avea o relatie cu Felix Baumgartner, austriacul care a sarit anul trecut din spatiu, de la 39 de kilometri inaltime, vedeta a recunoscut astazi ca ea si Dani Otil s-au despartit.

Mihaela Radulescu confirma zvonurile potrivit carora ar avea o relatie cu parasutistul Felix Baumgartner (FOTO)

Mihaela Radulescu confirma recentele zvonuri potrivit carora ar avea o relatie cu parasutistul austriac Felix Baumgartner, devenit celebru dupa ce a sarit de la 39 kilometri inaltime. Da. Si daca nu mai ave.

Mihaela Radulescu nu-i mai spune Neatza lui Dani Otil. Vedeta a confirmat despartirea si a sugerat ca ar avea o relatie cu Felix Baumgartner

Mihaela Radulescu a scris un mesaj cu substrat pe contul de Facebook si a confirmat despartirea de realizatorul TV Dani Otil, dupa ce agentia foto Getty Images a publicat doua fotografii in care este descrisa drept presupusa iubita a celebrului parasutist austriac Felix Baumgartner.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2309 seconds )