Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum a ajuns Valcea, cel mai frumos judet din Romania marca inregistrata la OSIM. Este primul judet care a cerut o astfel de titulatura

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns Valcea, cel mai frumos judet din Romania marca inregistrata la OSIM. Este primul judet care a cerut o astfel de titulatura

Logo-ul Valcea, cel mai frumos judet din Romania a devenit marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Valcea a devenit astfel primul judet din tara care si-a inregistrat brandul la OSIM, printr-un certificat primit zilele trecute, cu o durata de protectie pe zece ani si posibilitatea de reinnoire la expirarea acestui termen. continuă pe Adevărul

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

Ifo: increderea intreprinzatorilor germani, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Increderea oamenilor de afaceri din Germania a scazut, luna aceasta, la cel mai redus nivel din noiembrie 2014 pana in prezent, conform unui sondaj Ifo, anunta Reuters.

A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Vineri a fost premiat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California. in cadrul competitiei s-au intrecut in uratenie 19 patrupezi. Pe locul intai a iesit cainele Scamp afurisit) cunoscut si ca Scamp the tramp afuristiul vagabond), care a atras atentia juriului datorita coamei sale pe care nicio cantitate de balsam nu o poate imblazni, conform biografiei sale oficiale, noteaza CNN.

Cel mai urat caine din lume o sa te faca sa-ti apreciezi mai mult animalul de casa

Unii caini sunt adorabili, altii sunt urati. Asta e viata. Acesta a fost declarat ca fiind cel mai urat caine din lume si-ti va schimba parerea despre animalul tau de.

Imagini din Cehia, de la cel mai mare protest din ultimii 30 de ani

000 de cehi au iesit in strada, la Praga, sa ceara demisia premierului, in cel mai mare protest din ultimii 30 de ani. Manifestantii sunt nemultumiti ca Andrei Babis nu renunta la functie, dupa ce a.

VIDEO Distractie maxima in cel mai vechi targ din tara, Dragaica. Zdob si Zdub incheie editia din acest an

Fum de gratare, muzica de-ti sparge timpanele, tiribombe ametitoare. Asa poate fi descrisa pe scurt atmosfera in Targul Dragaica. Cel mai mare balci din tara dar si cel mai longeviv i-a tinut pe buzoieni tot intr-o distractie doua saptamani. Peste 200 de mii de oameni au petrecut la editia 2019 care se incheie luni seara, de Sanziene.

Cel mai important bulevard din Galati intra din 24 iunie in modernizare. Lucrarile vor dura sapte luni

Reabilitarea bulevardului Brailei principala artera de pe raza est-vest a orasului) se va face pe portiuni. Traficul va fi inchis partial, iar circulatia masinilor se va face du dificultate. Este recomandat sa evitati pe cat posibil zona. in prima faza se lucreaza pe portiunea dintre intersectia cu strada Frunzei si sensul giratoriu de la iesirea din oras dinspre DN2B si DB25.

Nava-scoala Mircea, cel mai frumos vas al Marinei Romane, saluta portul in care s-a nascut, printr-o escala aniversara

Nava-scoala Mircea, care implineste 80 ani de la intrarea in serviciul Marinei Romane, va fi serbata in Portul Hamburg, acolo de unde vasul a plecat in 1939.

Cel mai nou si mai avansat avion de lupta si-a incheiat cu succes primele misiuni operationale! Lightning F-35B a survolat pe cerul Levantului (VIDEO)

Ministerul Apararii din Regatul Unit a confirmat ca cel mai nou si cel mai avansat avion de lupta, Lightning F-35B, si-a incheiat cu succes primele misiuni operationale, relateaza defenseromania. ro.

HOROSCOP. Cel mai mare defect in functie de zodie

HOROSCOP Cel mai mare defect in functte de zodie. HOROSCOP Berbec esti nepermis de copilaroasa Cine te cunoaste poate confirma ca, in momentele dificile, te porti ca un copil. Daca lucrurile nu se intampla.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )