Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum te ajuta berea sa ai performante mai bune in dormitor. Iata ce trebuie sa faci!

Antena3 Antena3,
Cum te ajuta berea sa ai performante mai bune in dormitor. Iata ce trebuie sa faci!

Pe langa faptul ca este cea mai consumata bautura de catre barbati, berea ii poate ajuta pe acestia sa aiba performante mai bune in dormitor. Alcoolul in general este considerat un afrodisiac, iar Fox News explica de. continuă pe Antena3

4 luni, 3 saptamani si 2 zile, de Cristian Mungiu, in top 100 cele mai bune filme intr-o limba straina, realizat de BBC. Care este filmul care a ocupat primul loc

Filmul lui Cristian Mungiu, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile a fost inclus intr-un top realizat de BBC care include 100 cele mai bune filme din intreaga lume, in alta limba decat engleza. De realizarea clasamentului s-au ocupat 209 critici, din 43 de tari.

Controlati neprevazutul instaland cele mai bune alarme antiefractie

In momentul in care ne achizitionam o locuinta noua sau ne deschidem o afacere trebuie sa punem pe primul plan siguranta. Achizitonarea celor mai performante alarme nu este deloc costisitoare. Exista solutii diverse potr.

MOL are cele mai bune rezultate trimestriale din ultimii trei ani

Profitul operational al grupului a crescut cu 23%, la 708 milioane de dolari Grupul petrolier maghiar MOL a anuntat ieri, pentru trimestrul al treilea din 2018, un profit operational Clean CCS EBITDA) de 708 milioane de dolari, mai mare cu 23% fata de intervalul similar din 2017. Castigul de pe segmentul Upstream a inregistrat un salt de 70% fata de anul trecut, la 319 milioane de dolari, datorita avansului preturilor petrolului si gazelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )