Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cum alegi cel mai bun antivirus pentru device-ul tau

Playtech Playtech,
Cum alegi cel mai bun antivirus pentru device-ul tau

Piata aplicatiilor de tip antivirus cred ca este cea mai profitabila, avand in vedere numarul extrem de mare de optiuni pe care il aveti la dispozitie. Cei mai multi dintre utilizatorii de PC-uri considera ca au nevoie de un antivirus. Mai mult decat atat, acum si telefoanele inteligente au nevoie de o astfel de aplicatie. Multe dintre sistemele preinstalate de producator vin cu unul, dar cei mai multi dintre noi apeleaza la parerea unui prieten ,,care se pricepe pentru a []. continuă pe Playtech

Cum alegi cel mai bun antivirus pentru device-ul tau?

Piata aplicatiilor de tip antivirus cred ca este cea mai profitabila, avand in vedere numarul extrem de mare de optiuni pe care il aveti la dispozitie. Cei mai multi dintre utilizatorii de PC-uri considera ca au nevoie de un antivirus. Mai mult decat atat, acum si telefoanele inteligente au nevoie de o astfel de aplicatie. Multe dintre sistemele preinstalate de producator vin cu unul, dar cei mai multi dintre noi apeleaza la parerea unui prieten ,,care se pricepe pentru a [].

Cel mai mare furnizor de aur la nivel mondial intra pe piata noastra

Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, intra pe piata din Romania. infiintata in anul 1920, in Africa de Sud, de catre Ministerul Minelor cu scopul de a rafina aurul din minele nationale, Rand Refinery este in prezent cel mai mare complex integrat de topire si rafinare a metalelor pretioase.

VIDEO FOTO Zeci de maramureseni s-au intrecut pentru cel mai bun timp, la bordul saniilor cu volan

Unul dintre cele mai asteptate evenimente din an pentru locuitorii din Cavnic a avut loc sambata, cand, pe drumul Strambu-Baiut zeci de maramureseni s-au intrecut cu lenkerele. Sania specifica acestei zone si unica in lume, aduce in fiecare an zeci de concurenti, pregatiti sa scoata timpi cat mai buni, astfel sa-si adjudece marele premiu.

Motanul, peste Drogba si Kuyt. Bogdan Stancu e la cel mai bun sezon in Turcia

Desi evolueaza la o echipa mica, din partea a doua a clasamentului, Genclerbirligi, internationalul roman are mai multe goluri marcate, in acest moment, decat doi atacanti de top din campionatul turc.

Hagi despre cel mai nou transfer facut de Steaua: Unu la unu, Sanmartean e cel mai bun jucator din Liga I

Cea mai noua mutare facuta de Steaua in perioada transferurilor de iarna se bucura de aprecierea unuia dintre cei mai buni fotbalisti pe care i-a avut Romania.

Crin Antonescu: N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. / Locomotive electorale sunt putine. Klaus Johannis ar fi fost una, dar nu putem sa ii dam si sarcina asta

N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. Schimbarile arata intentia noastra de a ne angaja cu ce avem mai bun sa ducem la capat aceasta guvernare, a declarat duminica seara liderul liberal Crin Antonescu la TVR.

Merkel: Germania nu poate visa la un partener mai bun decat SUA

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, intr-un discurs sustinut ieri, ca Germania nici nu pot visa la un partener mai bun decat Statele Unite, informeaza AFP.

Angela Merkel: Germania nu poate visa la un partener mai bun decat SUA

Dupa o serie de declaratii dure la adresa Statelor Unite ale Americii, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a devenit mai binevoitoare cu partenerii sai de peste Ocean, afirmand, sambata, ca Germania nici nu poate visa la un partener mai bun decat SUA, informeaza AFP.

Basescu,despre candidatura lui Oprescu la Presedintie: il stiu cel mai bine maidanezii.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, primarul general Sorin Oprescu nu are sanse sa castige la alegerile prezidentiale. A mai luat 2% Sorin Oprescu, cand statea mai bine. Inca nu se prinsese lumea cum e cu Sorin Oprescu. Iar pe Sorin Oprescu cel mai bine il cunosc cainii maidanezi, a comentat Basescu. Presedintii PSD, UNPR si PC au semnat, luni, protocolul pentru constituirea aliantei electorale Uniunea Social-Democrata USD), pentru alegerile europarlamentare, la eveniment fiind .

Pretul modelului iPhone 5S in Romania, CEL MAI MARE din U.E.

Pretul pentru un iPhone 5S de 16 GB fara abonament in Romania, de 1. 025,7 dolari, este cel mai mare din Uniunea Europeana, iar in lume se situeaza pe locul al patrulea, depasind cu aproape 50% costul unui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )