Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cum sa alegi cel mai bun telefon second-hand? [VIDEO]

Playtech Playtech,
Cum sa alegi cel mai bun telefon second-hand? [VIDEO]

Adevarul Live de joia aceasta a adus jurnalistii playtech. ro in fata sfaturilor privind alegerea unui gadget second hand. Vom scrie doua articole despre cum sa alegi un telefon second-hand si apoi, cum sa alegi un laptop sau componente Razvan Baltaretu si Radu Neagu au raspuns la cele mai intalnite probleme atunci cand cumparam un telefon second-hand. Probleme pe care le intalnesti la iPhone Lumea trebuie sa fie atenta lumea sa nu fie o bucata de plumb. Trebuie sa porneasca, sa []. continuă pe Playtech

Neuer, Robben si Ronaldo, finalisti pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului trecut

Germanul Manuel Neuer, olandezul Arjen Robben si portughezul Cristiano Ronaldo sunt cei trei finalisti pentru titlul de cel mai bun jucator al sezonului 2013/2014 in Europa, a anuntat, joi, UEFA. Pe lista initiala.

Premii Oscar 2015: lungmetrajul Cainele japonez va reprezenta Romania la categoria cel mai bun film strain

Lungmetrajul regizorului Tudor Cristian Jurgiu este propus de Romania la editia din 2015 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film strain.

Germanul Miroslav Klose, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, se retrage din echipa nationala

Atacantul german Miroslav Klose, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, se retrage din echipa nationala, a anuntat, luni, Federatia Germana de Fotbal. intr-un comunicat de pe site-ul oficial al.

Cel mai bun port USB creat vreodata este gata pentru noile dispozitive

Dispozitivele cu microUSB vor fi mai bune si porturile vor fi mai greu de distrus. USB Type-C va intra in productie anul acesta, iar conceptul este similar cu cel introdus de Apple pe iPhone 5 in 2012.

Studiu: Afla cel mai bun tratament al insomniei

Din cauza vietii agitate, tot mai multi oameni au probleme cu somnul si, prin urmare, sunt interesati de tratamentul insomniei. Cum acest subiect este atat de fierbinte in epoca moderna, oamenii de stiinta.

Numarul autoturismelor second-hand inmatriculate a scazut cu peste 7% in primele sapte luni

Inmatricularile de autoturisme second-hand in Romania au scazut cu 7,23% in primele sapte luni ale anului comparativ cu aceeasi perioada din 2013, fiind consemnate 119. 208 unitati, arata statistica Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania

Antena 3 a fost si ieri cel mai urmarit post de televiziune din Romania, in ciuda presiunilor si abuzurilor. Postul nostru de televiziune a inregistrat o cota de piata de 13. Emisiunile Previziunile Zilei,.

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de miercuri la cel mai ridicat nivel din ultima saptamana

Rezultate peste asteptari au fost raportate,miercuri seara, de E. ON si Swiss Life Holding. Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de miercuri la cel mai ridicat nivel din ultima saptamana, transmite Bloomberg, preluat de Mediafax.

Real Madrid, cel mai scump 11 din istoria fotbalului

Supercupa Europei a fost un meci de lux anul acesta. in intalnirea cu FC Sevilla, Real Madrid a aliniat cel mai scump 11 din istoria fotbalului- 457,5 milioane de euro valoreaza echipa lui Ancelotti.

Cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia a investit peste 3 milioane de euro intr-un FNC la Buzau

Banvit, cel mai mare producator de carne de pasare din Turcia, a investit peste 3 milioane de euro, accesati de la Uniunea Europeana intr-o fabrica de nutreturi combinate in comuna Sahateni, judetul Buzau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )